RADULOVIĆ JE UBIJEN PRODUŽNIM KABLOM, ZEMO JE NAGRAĐEN SA 1.000.000 EVRA! Lalić tvrdi da je Kapetan svirepo ubijen, Miljković da je živ i zdrav!

Autor:

Hronika

08.11.2022

15:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svedok saradnik Srđan Lalić, član mafijaškog klana Veljka Belivuka, govori o ubistvima koje je taj klan počiniol.

RADULOVIĆ JE UBIJEN PRODUŽNIM KABLOM, ZEMO JE NAGRAĐEN SA 1.000.000 EVRA! Lalić tvrdi da je Kapetan svirepo ubijen, Miljković da je živ i zdrav!

Foto: St/N. Pančić, Pritnscreen TV Pink, E-stock, Tanjug

Marko Miljković, Srđan Lalić, Veljko Belivuk

Govoreći o ubistvu Mileta Radulovića Kapetana, Lalić je rekao da su ga držali dva meseca u životu i preko njegovog telefona ostvarivali kontakt sa svim viđenijim škaljarcima.

- Sa Jovanom Vukotićem, Veljkom Banovićem jednim momkom iz Bara Barakudom

Radulović je snimljen i u visesatnom iskazu priznaje da je izvršio razna dela, ubistva. Udavljen je produžnim kablom - rekao je Lalić.

Inače, na danas održanom ročištu u Višem sudu u Podgorici, na kojem se razmatrala optužnica protiv okrivljenih za ubistvo Mila Radulovića zvanog Kapetan, iz Beograda se video-linkom obratio optuženi Veljko Belivuk zvani Velja Nevolja i Marko Miljković, poznatiji kao Mesar.

- U potpunosti osporavam optužnicu, nerazumljiva je i nepotpuna. Ja sam detaljno čitao optužnicu i ne vidim kako su Kašćelan, Zvicer i Božović organizovali kriminalnu grupu. Nikakav dokaz ne mogu na nađem, ja bez dokaza ništa ne verujem. Tužilaštvo pokušava da predstavi operativna saznanja prikupljena putem međunarodne pravne pomoći. Kad se to uporedi sa zakonom, za ovaj postupak nije ispunjen ni jedan zakonski uslov. Pružanje kriptoloških usluga nije krivično delo i nije propisano vašim zakonom. Iz svega se vidi da je Francuska dostavila podatke o masovnom prisluškivanju što je protivzakonito. Smatra se da SKY koriste kriminalci jer je skup, SKY koriste i advokati, tužioci, novinari, sudije, ljubavnici - izjavio je Miljković.

Dodao je da nema obdukcijskog nalaza da je Mile Radulović mrtav.

- Ako je zaista mrtav, a smrt nenasilna, biti mrtav nije krivično delo. Smrt se utvrđuje samo obdukcionim nalazom. Mi to nemamo. Ovakvo postupanje nije viđeno nigde, ali jeste nažalost u Crnoj Gori. Mile Radulović je živ i zdrav - kazao je Miljković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading