LALIĆ OPTUŽUJE MILJKOVIĆA ZA UBISTVO KUMA: Šest sati mu sekli glavu! Detalji brutalnog ubistva koje se nije našlo na dve optužnice

Autor:

Hronika

07.11.2022

18:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šest sati su mu sekli glavu, a onda su mu telo samleli i bacili u reku, naveo je Srđan Lalić tokom svedočenjau predmetu grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića.

LALIĆ OPTUŽUJE MILJKOVIĆA ZA UBISTVO KUMA: Šest sati mu sekli glavu! Detalji brutalnog ubistva koje se nije našlo na dve optužnice

Foto: Tanju/R. Prelić, E-Stock, privatna arhiva

Srđan Lalić

Nakon što je položio zakletvu, Srđan Lalić je krenuo sa svedočenjem u predmetu grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, a toko msvedočenja naveo je i detalje ubistva Miljkovićevog kuma.

Ubistvo Mirka Kojića, Miljkovićevog kuma, nije se našlo na dve optužnice, po kojima se trenutno sudi kriminalnoj grupi.

Lalić je naveo da je Miljković okupio njega, braću Budimir i još njih nekoliko kako bi im saopštio da je Kojić velika pretnja po njega, samim tim da može biti pretnja po sve, zbog "ubistva na šinama" i nekih drugih likvidacija i da moraju da ga se reše. 

- Janković je namamio Kojića na parkingu u Radničkoj ulici, rečeno mu je kako treba da idu da opserviraju lice. Nemanja Đurić, Simke, Laza i ja smo po planu došli na taj parking skodom. Drugim vozilom stižu Budimir i MIljković. Očekujemo Jankovica da dodje peske. Imali smo policijske znacke koje nam je obezbedio Marko Miljkovic - priča Lalić i dodaje:

- Kojić je bio zakljucan, a mi smo lupali po staklima. Ja sam došao na vozačka vrata. Otključao je kad je video značke. Kolenima sam mu stao na butine. Proverio sam da nema oružje. Imao je naočare, a mi smo mu prebacili majicu preko glave. Miljković je prišao belim kombijem u koji smo ga spakovali. Imali smo rezervni plan da mu ubrizgamo cijanid i izbacimo ako nam propadne plan. Miljković je nosio taj špric u džepu.

Lalić dalje priča:

- Miljković je imao ključeve od Kojićevog vozila i otišli smo Marko i ja da nađemo Kojićev skaj telefon, ali ga nismo našli. Našli smo Kojićevu torbicu sa njegovim dokumentima i 800 evra koju je posle podelio Simketu i Djuriću. Imao sam priliku da vidim Kojića vezanog trakom preko lica ruku i nogu. Ispričali su mi da je Simke pokušao da ubije Kojića kablom, a kad je pukao onda su mu slomili vrat. Pričali su mi da su ga sekli sekirom i da je to trajalo sest sati. I da su ga na kraju samleli i bacili u reku. Tada sam prvi put saznao za kuću u Ritopeku.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading