MILJKOVIĆ BELEŽIO LALIĆEVO SVEDOČENJE I SMEJAO SE

Autor:

Hronika

07.11.2022

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji sa suđenja Marku Miljkoviću i Veljku Belivuku.

MILJKOVIĆ BELEŽIO LALIĆEVO SVEDOČENJE I SMEJAO SE

Foto: printscreen

Veljko Belivuk i Marko Miljković

Marko Miljković i Veljko Belivuk su komunicirali kroz smeh pre nego je Lalić stao za govornicu, a onda je nastao poptuni tajac i svi okrivljeni su netremice slušali šta će okrivljeni svedok reći.

Miljković je od straže tražio da mu donesu stolicu što su i učinili. On je seo ispred prvog reda u boksu, na kojem je sedeo do tada, i uzeo svesku u kojoj je aktivno beležio Lalićevo svedočenje. 

Kada je Srđan Lalić na samom početku pre nego je počeo da svedoči o užasima koje je počinio klan, uputio javno izvinjenje porodicama žrtava zbog svega što će čuti i saznati u kojim mukama su umirali, Belivuk se cinično smejao. 

Svi optuženi su gledali Belivuka na mahove kad je Lalić detaljno svedočio o zverstima, a vođa se vidno nervozno češao po glavi na spomen kuću u Surduku, gde je spaljen Mihajlović, kao i u još nekoliko navrata kasnije. 

Dva reda ispred njega, Miljković je po običaju grickao usne i nokte, a na mahove se grohotom smejao, dok je povremeno sa začuđenim izrazom lica gledao u ekran u Lalića odmahujući glavom navodno u neverici.

Miloš Budimir je takođe komunicirao pogledima sa Belivukom uz negaciju onoga što govori Lalić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading