GORANU MIHAJLOVIĆU UBRIZGALI CIJANID U USTA: Lalić opisao kako je ubijen Goksi i kada je upoznao Zvicera

Autor:

Hronika

07.11.2022

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Lalić o detaljima ubistva Gorana Mihajlovića.

GORANU MIHAJLOVIĆU UBRIZGALI CIJANID U USTA: Lalić opisao kako je ubijen Goksi i kada je upoznao Zvicera

Foto: RTV pink/ST/D.KADIĆ/Privatna arhiva

Nakon što je pobegao iz zemlje da ne bi odgovarao za Miloševićevo ubistvo, Srđan Lalić, koji svedoči u predmetu Belivuk-Miljković, navodi da je živeo u Barseloni, gde su dolazili i Belivuk i Miljković, kod nekog čoveka koji je držao laboratoriju za uzgoj skanka. 

- Prevozilo se na desetine kilograma narkotika, uglavnom kokaina, skanka i hašiša. Uglavnom za kavački klan, ali i druge kiriminalne grupe - naveo je Lalić.

Svedok saradnik je opisao i kako je upoznao Zvicera.

- Radoje Zvicer je bio Nikita, a kasnije sam upoznao i Radoja Zvicera, koji je imao dva nadimka, jedan od njih je bio Danger Wolf - naveo je Lalić i dodao: 

- Vratio sam se u Beograd i nastavio da prodajem skaj. Miljković i Belivuk su mi pokazali slike Gorana Mihajlovića kojem su ubrizgali cijanid iz šprica bez igle u usta.Šuntić jedan od dvojice braće, je namamio MIhajlovića. Šuntića sam upoznao na stadionu Partizana. Za plac na kojem je spaljen Mihajlović, Veljko mi je pokazao plac kad smo se vozili tim putem kroz Surduk.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading