DELIJE POGODILE PRAVO U CENTAR: Moćan poziv svim navijačima Crvene zvezde

Autor:

Sport

08.11.2022

18:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-beli gostuju na Banovom brdu.

DELIJE POGODILE PRAVO U CENTAR: Moćan poziv svim navijačima Crvene zvezde

Foto: republika.rs

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 18 časova i 45 minuta na Banovom brdu gostuju Čukaričkom u odloženoj utakmici sedmog kola Superlige Srbije.

Tim povodom je svima kojima je crveno-bela boja u srcu stigao poziv Delija, da dođu na stadion "Brđana" i da podrže svoje ljubimce.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Delije bodre igrače Crvene zvezde na treningu

- Verovatno spada u red najtežih gostovanja, a u sred Beograda je! Sledeće kolo igramo u četvrtak u 18.45 na Banovom brdu protiv Čukaričkog!

Da li ima potrebe naglasiti koliko je bitno da zadržimo +7 na kraju polusezone?!

Istočna tribina stadiona na Banovom brdu prima 3.000 ljudi. Svaku utakmicu na "Marakani" gleda bar četiri do pet hiljada ljudi. Ni sada ne bi smela da se oseti razlika od par autobuskih stanica, a nekome je čak ovaj stadion i bliži od "Marakane"!

Zato pozivamo sve Zvezdaše da u četvrtak od 18.45 ispune istočnu tribinu stadiona na Banovom brdu i da se zajedno sa igračima izborimo da ostane +7 nakon Čukaričkog i gostovanja u Surdulici!

Svi na Brdo! - piše u pozivu Delija.

Republika

Foto: FK Crvena zvezda

Poziv Delija

U ovom trenutku Crvena zvezda ima 47 bodova i prva je na tabeli, dok drugoplasirani Partizan ima 40.

Međutim, iako crveno-beli imaju utakmicu manje od većine lige, to nije slučaj kada je u pitanju klub iz Humske. Naprotiv, "Parni valjak" će svoju odloženu utakmicu sedmog kola, protiv Spartaka u Beogradu, odigrati isto u četvrtak, ali u ranijem terminu, pa će imati priliku da na bar neko vreme smanji bodovni zaostatak za večitim rivalom.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading