KAO U STARA DOBRA VREMENA: Karaburma u epicentru fudbalskih zbivanja - OFK Beograd dočekuje Crvenu zvezdu! (FOTO, VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

08.11.2022

09:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nostalgično će danas biti na staroj Karaburmi.

KAO U STARA DOBRA VREMENA: Karaburma u epicentru fudbalskih zbivanja - OFK Beograd dočekuje Crvenu zvezdu! (FOTO, VIDEO)

Foto: OFK Beograd

Kao u stara dobra vremena. Omladinski stadion biće u epicentru fudbaskih zbivanja kada je srpska prestonica u pitanju.

 

Nakon punih devet godina Crvena zvezda će danas (utorak, 8. novembar) gostovati na stadionu na staroj Karaburmi gde će odigrati meč sa OFK Beogradom.

Nije u pitanju niti meč za bodove, kao ni susret u okviru nacionalnog kup takmičenja, ali će duel veterana crveno i plavo-belih predstavljati, svi se nadaju, uvertiru da se dve ekipe u narednom periodu sastanu i u okviru zvaničnih takmičenja.

Susret veterana OFK Beograda i Crvene zvezde na programu je na pomoćnom terenu Omladinskog stadiona sa početkom od 17 časova.

Foto: OFK Beograd

Nakon devet godina Crvena zvezda gostuje na staroj Karaburmi

 

Da podsetimo, Crvena zvezda je poslednji put na staroj Karaburmi gostovala u sezoni 2013/14. Na Omladinskom stadionu u okviru 14. kola nacionalnog šampionata Srbije, 30. novembra 2013. godine, crveno-beli su golovima Dragana Mrđe i Miloša Ninkovića slavili rezultatom 2:1. Jedini pogodak za momke u plavo-belim dresovima postigao je Alekandar Čavrić.

 

 

Crvena zvezda je na tom susretu nastupila u sledećem sastavu: Bajković, Petković, Krneta, Lazić, Mijailović, Pečnik (Savićević), Ninković, Milijaš, Gogić, Mrđa (Mirić), Dauda (Kasalica), a ekipu je sa klupe predvodio Slaviša Stojanović.

Navedeni susret nije poslednji odigrani prventveni meč dveju ekipa, ali je u narednim šampionatima, usled lošeg stanja Omladinskog stadiona, OFK Beograd svoje mečeve kao domaćin igrao na stadionu FK Obilić na Vračaru.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading