LALIĆ RAZVEZAO JEZIK: O ubistvu Riste Kapetana u Turskoj i Joke u Španiji

Autor:

Hronika

08.11.2022

18:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri Zvicerova otmičara u Španiji sačekali Joku, prepičava Lalić na suđenju klanu Veljka Belivuka.

LALIĆ RAZVEZAO JEZIK: O ubistvu Riste Kapetana u Turskoj i Joke u Španiji

Foto: shutterstock

Srđan Lalić na suđenju Belivuku

- Dalje mogu da pričam o ubistvu Riste Kapetana u Turskoj u Istanbulu i Joke u Španiji. Dok sam bio u Truskoj spremali smo namamljivanje Riste kapetana. Ja nisam učestvovao u tome, vratiop sam se sa Veljkom, bio sam kući video sam slike pokojnog Joke koga su tri Zvicerova otmičara u Španiji sačekali, savladali, ubili - kaže Srđan Lalić:

- Pre ubistva Ljepoje pripremali smo pripremi njegovog kuma koji je sa njim učestvovao u pljački u Dubaiju, a za koga se prvo mislilo da je aktivno učestvovao u atentatu na Zvicera u Ukrajini. Našli smo ga u jednom lokalu, uspeo sam da instaliram neke kamere, da Radoje može da prati šta se dešava u tom lokalu. Posle smo saznali gde živi, Hrvatin je iznajmio stan u toj zgradi, pokomogao sam oko nadzora, a auto kameru smo smestili u garaži.Taj Mladen je imao obezbeđenje, blindu, pratili smo ga i fizički do teretane. Posle nekog vremena smo imali njegovu rutinu. Plan za ubistvo se izjalovio, ali smo i saznali da on nema veze sa Ukroajinom. Ali fotografije koje smo imali Zvicer je iksoristio i rekao mu kako ga prate škaljarci i da ga je on zaštitio.

- Radili smo i pratnju momka nedavno ubijenog na ostrvu u Hrvatskoj. On se u Beogradu kretao blindiranim bmv, imao je ljude u pratnji. Pratili smo ga jedan ceo dan, ušao je u jedan hotel, pokušali smo da mu skinemo pratnju, tako što smo policiji prijavili nbaoružane ljude ispred hotela u koji je on ušao. Ali, mislim da je on posle toga postao jako oprezan i napustio zemlju. Što se tiče Peruničićas i njegovog ubistva u Marbelji, Nemanja Simić i mislim momak jedan Duško, koji je uhapšen sa Simićem, oni su u Španiji boravili, Duško je izbegavao zatvorsku kaznu iz Srbije, a Simke se krio zbog poternice za pucnjavu kod nekog TC na Karaburmi. Marko Miljković je saznao za Peruničića, kuma Alena Kožara. Dobio je informaciju da je Peruničić u Marbelji, Simke je pucao u njega na pešačkom prelazu. Krili su se jedno vreme u Marbelji, a kada su uhapšeni, unet im je kriptovani telefon u zatvor. Mogu da pomenem i da sam 2016. sa Pavlom Đurićem obezbedio plac jedan tu je ubijeno jedno lice, Veljko mi se poverio za to, nisam znao da će tu neko biti ubijen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading