PROŠLI PUT JE BILA KORONA: Da li je ovo predskazanje za novu KATASTROFU?

Autor:

Sport

08.11.2022

18:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadamo se da je u pitanju samo slučajnost.

PROŠLI PUT JE BILA KORONA: Da li je ovo predskazanje za novu KATASTROFU?

Foto: Tanjug/AP,Pixabay

Korona

Košarkaši Crvene zvezde su u ponedeljak uveče doživeli prvi poraz ove sezone u AdmiralBet ABA ligi, pošto je bolji od njih usred Beograda bio Zadar.

Hrvate su do pobede vodili Antonio Jordano sa 23 poena, Dario Drežnjak koji je ubacio 22 i Marko Ramljak sa 20, a sjajan je bio i Karlo Žganec sa 15.

Na drugoj strani su na visini zadatka bili samo Ben Bentil sa 19 poena, Luka Vildoza koji je ostvario dabl-dabl (16 koševa i 11 asistencija), kao i Nemanja Nedović sa 13 postignutih poena.

Međutim, sama utakmica iz dvorane "Aleksandar Nikolić" nije tema ovog teksta, već samo povod da se on napiše.

Republika

Foto: Starsport

Nemanja Nedović na utakmici sa Zadrom

Naime, Crvena zvezda i Zadar su u poslednjih deset godina odigrali 19 utakmica, do ove u Beogradu, a hrvatski tim je pobedio samo jednom.

Bilo je to u decembru 2019. godine, kada je Zadar u dvorani "Krešimir Ćosić" slavio rezultatom 78:76.

Verovatno vam je poznato da je u to vreme počela planetom da se širi pandemija koronavirusa, a košarkaška sezona u Evropi je prekinuta bez mogućnosti nastavka nešto manje od tri meseca nakon pobede Zadra nad crveno-belima.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ovako je to izgledalo u martu 2020. godine

Od tog trenutka, pa do danas, koronom je zaraženo više od 600 miliona ljudi, a život je izgubilo preko šest i po miliona obolelih.

Nadamo se da ovog puta pobeda Zadra nad Crvenom zvezdom neće biti predskazanje neke nove svetske katastrofe, ali vreme će pokazati...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading