OŠTRE REČI ČUVENOG STRUČNJAKA: Poraz od Zadra posle 12 godina? Ko zna kakve će rekorde sve Zvezda da obori!

Autor: Žarko Sokić

Sport

08.11.2022

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije bio iznenađen.

OŠTRE REČI ČUVENOG STRUČNJAKA: Poraz od Zadra posle 12 godina? Ko zna kakve će rekorde sve Zvezda da obori!

Foto: Starsport

KK Crvena zvezda

Šampion poklekao u Pioniru! Zvezda je u 6. kolu AdmiralBet ABA lige poražena od Zadra pred svojim navijačima (96:98) i bila je ovo prva pobeda hrvatskog tima protiv crveno-belih u Beogradu posle 12 godina čekanja.

Tim s Malog Kalemegdana pokazao je ranjivost, odigrao je očajno, te je dozvolio Zadru koji je bio lišen pomoći najboljeg igrača Luke Božića, da ubaci 14 trojki i ukupno 98 poena. Mnogi problemi su isplivali, a u razgovoru za Republiku, o stanju u Crvenoj zvezdi govorio je legendarni Zoran Moka Slavnić.

- Ko zna kakve će sve rekorde da obori Zvezda. Ništa me ne iznenađuje. Žao mi je, nije dobro krenula sezona. Neću ja da im stajem na muku. Jednom sam rekao da Zvezda nije poligon za vežbanje, ali sam mislio da će ipak krenuti uzlaznom formom, kao Partizan. Međutim, izgleda da to baš ne ide kako smo mi "amateri" računali - poručio je Slavnić.

Republika

Foto: Starsport

Zoran Moka Slavnić

Navijači su već posle meča zasuli društvene mreže negativnim komentarima o treneru Vladimiru Jovanoviću. Slavnić smatra da ne treba sve da spadne na pleća mladog stručnjaka.

- Trener je mlad. Kad se dobije utakmica trener ima udela. Tačnije, neki put i nema, ali te pokriju igrači. Naravno da su treneri glavni akteri, to je uvek bilo i tako će i biti. Ipak, ne treba sve da spadne na njega - zaključio je bivši trener.

Bilo kako bilo, vreme je da Zvezda upali sve alarme i da se promena vidi već u četvrtak kada gostuju Fenerbahčeu u Istanbulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading