OSAKAĆENI: So na ranu "Delijama" nakon bolnog poraza!

Autor:

Sport

07.11.2022

20:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Došli u "Pionir" sa belom zastavom, bez najboljeg igrača, a odlaze uzdignuta čela.

OSAKAĆENI: So na ranu "Delijama" nakon bolnog poraza!

Foto: Starsport

KK Crvena zvezda

Košarkaši Zadra napravili su najveće iznenađenje u dosadašnjem toku sezone AdmiralBet ABA lige.

Hrvatski tim savladao je Crvenu zvezdu u "Pioniru" rezultatom 98:96, a trener ove ekipe, Danijel Jusup, bio je oduševljen posle meča.

Da vam pravo kažem, nismo se nadali ovakvom rezultatu. Zvezda je igrala u petak, mi smo igrali tešku utakmicu u petak. Osim toga, ne koristimo Božića. Došli smo ovde da spašavamo živu glavu. Kada si sam, protiv Zvezde pali, ne čekaj. Dečki su imali dobar šut, sa velikim procentom za tri poena. Vidim da smo bili bolji i u skoku. Presrećan sam, šta reći. Gledao sam da je bilo 16:2 u međusobnom skoru. Srećan sam da je ovo treća pobeda i da sam ja na čelu te ekipe - istakao je Jusup i dodao:

- Super je osećaj. Presrećni smo. Došli smo skromno. Međutim, kada se utakmica otvori, to je košarka i lepota košarke. Ušli su neki šutevi. Čestitam momcima, ovo treba izdržati do kraja. Igrali smo protiv evroligaške ekipe, ovo je najveće pobeda u ovoj sezoni.

Republika

Foto: Starsport

Danijel Jusup

 

Koliko je ovaj trijumf vredan govori i podatak da Zadar tokom celog meča nije koristio najboljeg igrača ekipe i jednog od najkvalitetnijih košarkaša u regionu Luku Božića. Posle ove pobede, Zadar je na skoru od po tri pobede i poraza, dok je Crvena zvezda pretrpela prvi neuspeh.

Zvezdi slede evroligaška iskušenja i mečevi protiv Fenerbahčea u gostima i Asvela kući, a u sledećoj rundi AdmiralBet ABA lige igraće protiv Cibone. Sa druge strane, Zadar će dočekati Budućnost.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Navijaci

07.11.2022 21:07

DZABA POTROSENI NOVCI KAO ZADNJIH 8 GODINA. E MOJA DRZAVO. DAJ SADA SANSU PARTIZANU OSAM GODINA !