ŠTA MU JE BLIŽE, SRBIJA ILI GRČKA? Za koga će nastupati sin legendarnog Predraga Stojakovića?

Autor:

Sport

08.11.2022

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na njemu je da donese odluku.

ŠTA MU JE BLIŽE, SRBIJA ILI GRČKA? Za koga će nastupati sin legendarnog Predraga Stojakovića?

Foto: ST/V. LUKIĆ

Predrag Stojaković

Andrej Stojaković, sin legendarnog Predraga Stojakovića, nedavno je odlučio da karijeru počne u NCAA ligi i to u Univerzitetu Stenford.

Odmah se povela priča oko njegovog potencijalnog nastupa za košarkašku reprezentaciju Srbije.

Direktor reprezentacije Dragan Tarlać na zanimljiv način prokomentarisao je ovu temu.

- Razgovaram sa Peđom o tome razgovaramo od njegovog rođenja. Ništa to ne menja, to je odluka koja treba da dođe od deteta. Gde se oseća najbliže, najtoplije, kao što je došlo od Tristana. Maksimum je učinjen sa naše strane, ali ne možemo da kažemo da će Peđa preseći. Dete mora da odluči, a roditelj je tu da ga podrži - rekao je Tarlać.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Andrej Stojaković

Andreju je majka Grkinja, pa on ima pravo nastupa i za Helene, ali i za reprezentaciju Amerike.

Ostaje nam da sačekamo i vidimo kakvu će on odluku doneti, a sigurno je da bi naša reprezentacija dobila mnogo njegovim dolaskom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Vuk07

09.11.2022 10:28

Kod nas u narodu kažu odkle si. O dakle mi žena . Zato Pedja ne treba da eskivira pitanje gde ce Andrej da igra Ja znam da ce Andrej igrati za Grcku . Secam se Bojana Bojana Krkica kad je trebao da odabere za koju ce reprezentaciju da igra izabrao je Spaniju odatle mu i majka. Pedja Stojakovic nije nesto zaiteresovan za Srbiju ja neznam dali on uopste živi u Srbiji zato su male sanse da če mu sin zaigrati u reprezentaciju Srbije. Nema tu sto nije jasno Svi znamo da ce Grci uciniti sve da Andrej zaigra za Grcku. Dače oni njemu deset puta olje uslove samo da igra za njih. Iskreni da budemo ima i bolje uslove