PIKSI ŠOKIRAO PLANETU NA MUNDIJALU! Potez Stojkovića za istoriju - ovo je LUDILO, nacija u neverici!

Autor:

Sport

19.11.2022

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selektor Srbije Dragan Stojković, svojevrsni majstor fudbala!

PIKSI ŠOKIRAO PLANETU NA MUNDIJALU! Potez Stojkovića za istoriju - ovo je LUDILO, nacija u neverici!

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Bliži se početak Mundijala u Kataru, a prvi meč na ovogodišnjem šampionatu sveta odigraće selekcije Katara i Ekvadora, 20. novembra od 17 časova.

Srbija že četiri dana kasnije ukrstiti koplja sa Brazilom, a nakon toga nas čekaju i dueli sa Kamerunom i Brazilom - 28. novembra i 2. decembra.

Selektor našeg tima Dragan Stojković Piksi uspeo je da tokom svog mandata na klupi "orlova" sakupi sve kockice na jedno mesto i stvori moćan tim koji u Kataru može daleko, pa i do samog kraja!

Republika

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Piksi je već dokazao da poseduje trenerski kliker, a šta tek reći o njegovim fudbalskm majstorijama kojima je 90-ih godina prošlog veka iz meča u meč uveseljavao naciju.

Jedan od najboljih poteza u istoriji Mundijala upravo je delo Piksija. Stojković je na Mundijalu u Italiji genijalno - ludačkim potezima bacio Špance na kolena i odveo "plave" u četvrtfinale.

Prvo je Vaskeza "ludačkom" fintom poslao po burek za 1:0, a kasnije i pogodio iz slobodnog udarca za 2:1 i totalnu euforiju u tadašnjoj Jugoslaviji.

Prisetimo se Piksijevih ludorija i majstorija na terenu - bio je istinski kralj fudbala!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading