DA LI SU GA CIMALI PRILIKOM PRAVLJENJA SPISKA ZA KATAR? Piksi GROMOGLASNO stavio tačku: Moja odluka - KRAJ (VIDEO)

Autor:

Sport

14.11.2022

12:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žestok odgovor selektora naše reprezentacije.

DA LI SU GA CIMALI PRILIKOM PRAVLJENJA SPISKA ZA KATAR? Piksi GROMOGLASNO stavio tačku: Moja odluka - KRAJ (VIDEO)

Foto: Starsport

Dragan Stojković Piksi

Fudbalska reprezentacija Srbije u utorak putuje u Katar gde će braniti boje naše zemlje na Svetskom prvenstvu.

Selektor Dragan Stojković Piksi otvoreno je rekao da niko nije vršio pritisak na njega prilikom sastavjanja spiska putnika za Katar:

- Spisak je napravljen hladne glave, bez pritiska. Ovih 26 igrača je zaslužilo poziv. što ne znači da i ostali ne zaslužuju mesto u timu. Nema mesta za bilo kakav sentiment, vodio bi sve igrače, ali ne mogu. Neki selektori su se navodno žalili pojedince koji nisu pozvani. Ma gde ih žale, šta ih briga. Nisam neko ko trpi neke pritiske. Tuđi interesi me ne zanimaju. Zvao sam igrače i kada nisu imali minutaži i bio dam u pravu. Sada nas ima samo 26 i mora da se skrati spisak. Npr. Matija Nastasić i Mihailo Ristić. Ristić je za 4 meseca odigrao 122 minuta, a Nastasić vuče povreda. Mali Terzić jeste bio deo tima, ali on je budućnost i računamo na njega. Odluka je moja i tu je kraj svih priča. Mirno spavam, niko mi nije suflirao i dobro su shvatili poruku kada sam to rekao - rekao je Dragan Stojković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading