LIDER U RASNOJ PRED TEŠKIM ISPITOM: Stiže odlična ekipa Ježevice!

Autor:

Sport

19.11.2022

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 14. kolu Zlatiborske okružne lige ekipa Ježevice gostuje lideru u Rasnoj. Utakmica se igra u nedelju od 13 časova.

LIDER U RASNOJ PRED TEŠKIM ISPITOM: Stiže odlična ekipa Ježevice!

Foto: FK Ježevica

Ulog je veliki, tri buda su imperativ u nedelju u Rasnoj. Oba tima spremna da pomrse planove protivniku. 

Republika
 

Ekipa Poleta posle trinaest mečeva u Zlatiborskoj okružnoj ligi drži prvo mesto sa učinkom 10-0-3. Razlika između lidera i nedeljnog protivnika je tri boda, pa nas zbog toga očekuje jako zanimljiv meč. 

Zanimljivo je da je sastav iz Rasne upravo na svom terenu upisao sva tri poraza u ovoj takmičarskoj godini. U poslednjih pet mečeva osvojili su 12 bodova.Sastav trenera Nenada Pejovića ima drugu najbolju odbranu u ligi koja je kapitulirala samo 11 puta. Na tabeli po broju datih golova nalaze se na četvrtoj poziciji sa 29 pogodaka.

U nedelju sa druge strane centra u Rasnoj nalaziće se igrači Ježevice. Sa skorom 9-0-4 nalaze se na petoj poziciji. U prvom delu polusezone imali su polovičan učinak, ali kako je vreme odmicalo pronašli su pravu formu. U poslednjih sedam mečeva imaju samo jedan poraz i šest trijumfa.

Iz Velike Ježevice pred derbi meč sa liderom poručuju:

- Nedeljni protivnik nam ne leži nikako što pokazuju i rezultati sa njima u prošloj sezoni, nadamo se da ćemo prekinuti taj niz i da će bodovi otići put Ježevice. Nalazimo se u samom vrhu tabele i potrudićemo se da se u poslednja dva kola prvog dela sezone približimo što bliže prvom mestu.

Prošle sezone ova dva rivala odigrala su tri susreta, sva tri puta slavio je sastav iz Rasne. Dva puta rezultatom 2:1, i jednom 3:1.

Polet (Rasna) - Ježevica (Velika Ježevica)

Nedelja, 20. novembar od 13 časova

Stadion Rudnik u Rasnoj

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading