SPEKTAKL U SJENICI: Seriju lidera uspela je da prekine disciplinovana i odgovorna igra fudbalera Sloge - Ramović dvostruki strelac! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.04.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Enko je odlično pripremio meč.

SPEKTAKL U SJENICI: Seriju lidera uspela je da prekine disciplinovana i odgovorna igra fudbalera Sloge - Ramović dvostruki strelac! (VIDEO)

Foto: FK Sloga Sjenica

U okviru 22. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Sloge iz Sjenice ugostila je sastav Ježevice, domaći tim je u ovaj meč ušao sa pete pozicije (34 osvojena boda), dok su gosti bili na liderskom mestu sa 58 bodova. 

Republika

Pred oko 350 gledalaca na Gradskom stadionu u Sjenici odigran je derbi kola koji je opravdao očekivanja svih prisutnih. Od prvog minuta oba tima su krenula po pobedu, igralo se čvrsto, hrabro i ofanzivno.

Vodila se velika borba uglavnom na sredini terena, gosti su pokušavali nakon prekida, dok su domaći kreirali svoje prilike ubacivanjima preko brzih krilnih igrača. Prva promena rezultata viđena je na isteku 40. minuta kada je Malićević odlično uposlio Muhovića, on je uspeo iz drugog plana da uđe u kazneni prostor rivala, a zatim je asistirao Sadatu Ramoviću, koji je sproveo loptu u mrežu, 1:0 za Slogu.

U drugom delu meča gosti su imali posed na svojoj strani, dok su domaći bili fokusirani pre svega na odbranu svog gola. Odličnu priliku imali su fudbaleri Ježevice nakon greške odbrane rivala, ali nisu uspeli istu da pretvore u pogodak.

Visoko postavljene linije gostiju ostavile su dosta prostora igračima Sloge da iz kontranapada prete golmanu Nestoroviću. Da su Mašović i Mulamuratović bili prisebniji u završnici, pitanje pobednika je moglo biti rešeno dosta ranije.

Tačku na ovaj derbi stavio je Ramović koji je u samom finišu nadoknade (98. minut) nakon brze kontre i "pete" Vatića, stigao do situacije 1 na 1 sa golmanom, koji je uspešno rešio u svoju korist, 2:0 za Slogu. 

 

 

Sloga (Sjenica) - Ježevica 2:0 (1:0)

Sloga: Kalender, Mašović, An. Muhović, Duran, E. Muhović (od 94' Etović), Tarić, Ramović, Dacić (od 71' Ad. Muhović (od 77' Mulamuratović), Am. Muhović, Vatić

Ježevica: Nestorović, Krejović, Demirović (od 66' Živković), Stanić, Raković, Cicović, Brašnjević, Šmakić (od 65' Pešić), Stanišić (od 66' Đurović), Borović, Filipović 

Trener Sloge, Enis Hadžović je za naš portal nakon meča izjavio:

Želeo bih da se zahvalim publici koja je bila naš dvanaesti igrač i bodrila nas svih 102 minuta, čestitam mojim igračima na zasluženoj pobedi, sproveli su sve ono što smo radili na treninzima u pripremi za ovu utakmicu, zahtjeve i dogovor iz svlačionice i sve je to dalo rezultat. Ovakva igra i pobjeda su dokaz da radimo prave stvari i motiv da nastavimo dalje, našim prijateljima iz FK Ježevica zahvaljujemo na fer i korektnoj igri i želim im da ostvare svoje sportske ambicije. 

U sledećem kolu Ježevicu očekuje novi derbi susret, sa ekipom Crnokose, dok sastav Sloge gostuje Prvom partizanu (Užice).

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading