POMALO NEOČEKIVANI ISHOD: "Izginuli" su domaći na terenu, ali su na kraju uspeli da ostvare trijumf protiv odlične Rampe!

Autor:

Sport

17.04.2024

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceo plen ostaje na Mokroj Gori.

POMALO NEOČEKIVANI ISHOD: "Izginuli" su domaći na terenu, ali su na kraju uspeli da ostvare trijumf protiv odlične Rampe!

Foto: FK Rampa Požega

U okviru 22. kola Zlatiborske okružne lige ekipa Kotromana sa Mokre Gore ugostila je sastav Rampe iz Požege. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa 13. pozicije (18 osvojenih bodova), dok su gosti bili na šestom mestu sa 16 bodova više.

Republika

Na samom startu meča gosti preko Slobodana Mutavdžića stižu do vođstva, igrao se drugi minut kada je fudbaler Rampe doveo svoj tim do prednosti. Nisu se predali igrači tima sa Mokre Gore, nakon desetak minuta su stigli do pogotka koji je vratio susret na početak.

Đorđe Nešović savladao je golmana Rakovića za izjednačenje, 1:1. Pokušali su gosti iz Požege da vrate prednost na svoju stranu, i da na odmor odu u dobrom položaju, ali u tome nisu uspeli.

Teren na stadionu "Dionice" bio je jako težak za igru, ali su i pored toga gosti uspevali da održe posed na svojoj strani i da stvaraju prilike tokom većeg dela meča. "Ginuli" su domaći na terenu, borili su se za svaku loptu i preko Lazara Lazarevića su stigli do potpunog preokreta i prvog vođstva, 2:1 za Kotroman.

Izvršili su ubrzo gosti dve izmene, pokušali su da stignu do izjednačenja, i da meč uvedu u neizvesnu završnicu, ali su domaći uspeli da zadrže jedan gol prednosti, i na kraju su osigurali ceo plen protiv sastava iz gornjeg dela prvenstva.

Kotroman (Mokra Gora) - Rampa (Požega) 2:1 (1:1)

Kotroman: Ljubičić, Marić, Ninčić, Spasojević, Tomašević, Papić (od 46' Kojadinović), Lazarević, Gilbetić, Nešović, Šalipurović, Popadić

Rampa: Raković, Cvijović, Vukčević, Mladenović, Perović (od 66' Savić), Matović, Mutavdžić, Ćirjanić, Nešović, Smiljanić, Kostić (od 77' Ljujić)

Po stanju na tabeli, i formi obe ekipe, ovo je za Rampu jedan od težih poraza u poslednje vreme, i trenutno i dalje nije rešeno pitanje opstanka u ligi.

U sledećem kolu Rampa dočekuje sastav Gorobilja, dok Kotroman ide na noge Višesavi iz Bajine Bašte.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading