"NOVI" BRAJKOVAC: Odlična partija BSK-a na prolećnoj premijeri uliva nadu za baraž!

Autor:

Sport

17.04.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćin je samim odzivom za meč pokazao da će ovog proleća biti ozbiljan rival svima.

"NOVI" BRAJKOVAC: Odlična partija BSK-a na prolećnoj premijeri uliva nadu za baraž!

Foto: FK BSK Brajkovac

U okviru 6. kola Druge opštinske lige Lazarevac ekipa BSK-a iz Brajkovca ugostila je sastav Strmova, domaći tim je u ovaj meč ušao sa poslednje pozicije (jedan osvojen bod), dok su gosti sa pet bodova više bili na četvrtom mestu u ligi.

Republika

Odlično se tim iz Brajkovca spremio za nastavak prolećnog dela prvenstva, tokom transfer perioda stigla su šest igrača, dok niko nije otišao. Za trenera/igrača izabran je Siniša Lazarević, koji je uspeo da na klupi BSK-a debituje pobedom.

Već nakon osam minuta igre Dragan Marković je zatresao mrežu rivala, 1:0 za BSK. Gosti su došli na ovaj susret desetkovani, sa samo osam igrača pa se i nije mogao očekivati drugačiji ishod od trijumfa domaćina.

Do kraja utakmice, koji je sviran nakon pola sata igre zbog povrede gostujućih igrača, viđena su još dva pogotka. Luka Milovanović je duplirao prednost BSK-a, dok je konačnih 3:0 postavio Žarko Marković.

BSK (Brajkovac) - Strmovo 3:0 (3:0)

BSK: Simić, Lukić, Milanović, Tomić, D. Marković, Stuparević, Vlahović, Damnjanović, Milovanović, Aritonović, Ž. Marković

Strmovo: Pavlović, Bogdanović, Milošević, Jovanović, Milosavljević, Rajković, Pavlović, Lazarević 

Iz kluba je nakon prolećne premijere i prve ligaške pobede stigla poruka sledeće sadržine:

- Jako smo ponosni što smo za ovaj meč imali na raspolaganju 18 igrača, dok su dva ostala van protokola, naš cilj je da stignemo do baraža za plasman u viši rang takmičenja. Dokaz koliko smo zdrava sredina jeste i da je bivši trener, Dalibor Petronijević i dalje u klubu, ali je sada na poziciji predstavnika. Pre početka utakmice odali smo počast dvojici sportskih radnika i naših prijatelja, Momčilu Rankoviću i Živomiru Smiljaniću, minutom ćutanja. 

U sledećem kolu BSK igra opet pred svojim navijačima, ovog puta protiv Mladog radnika, dok sastav Strmova dočekuje Borac 1966 iz Lazarevca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading