OČEKUJU SE PUNE TRIBINE U TITELU: Derbi kola se igra u nedelju - tražiće se mesto više!

Autor:

Sport

17.04.2024

12:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Titel i Sofeks u borbi za što viši plasman.

OČEKUJU SE PUNE TRIBINE U TITELU: Derbi kola se igra u nedelju - tražiće se mesto više!

Foto: FK Titel

U okviru 22. kola Druge novosadske lige ekipa Titela ugostiće sastav Sofeksa iz Futoga, meč se igra u nedelju, 21. aprila sa početkom od 17 časova.

Republika

Nedeljni domaćin je od starta prolećnog dela prvenstva odigrao šest mečeva, i u tom periodu je zabeležio pet trijumfa i jedan poraz, uz gol razliku 26:8. U odličnom raspoloženju dočekuju fudbaleri Titela ovaj derbi, u prošlom kolu su na gostovanju u Budisavi čak sedam puta tresli mrežu rivala.

Povodom ovog meča iz redova Titela je stigla sledeća izjava:

- Radi se o veoma mladoj, fizički i tehnički jako spremnoj ekipi. Ekipa koja je postigla najviše golova u DNL ove sezone. U prvom jesenjem delu u Futogu odigrali smo nerešeno 1:1, bio je vrlo zanimljiv i dinamičan meč sa dosta propuštenih šansi, nema dileme da nas tek sada očekuje vrlo uzbudljiv meč u nedelju na našem stadionu. 

Republika

Foto: FK Titel

Najavni poster

Sastav Titela je trenutno na deobi treće pozicije sa 45 osvojenih bodova, a u nedelju će ugostiti drugoplasirani klub na tabeli, Sofeks, koji ima dva boda više u odnosu na njih. tim iz Futoga je tokom prolećnog dela prvenstva na pet ligaških mečeva zabeležio isto toliko trijumfa.

Zaostatak za liderom je osam bodova, međutim prva dva mesta vode direktno u viši rang, dok će se do kraja sezone znati i sa kojim pozicijama klubovi mogu u baraž za popunu Prve novosadske lige.

Imajući u vidu da je ovo derbi kola, očekuje se veliki broj navijača na terenu SC "Vašarište" u Titelu, sigurno je da će domaća publika u dobroj meri popuniti tribine, ali će biti i gostujućih simpatizera.

Titel - Sofeks (Futog)

Nedelja, 21. mart od 17 časova

SC "Vašarište" u Titelu

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading