DERBI PRIPAO ČEKMINU: Iskusni Mitić pogotkom prelomio meč u korist svog tima!

Autor:

Sport

17.04.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moravac se nalazi u opasnoj krizi.

DERBI PRIPAO ČEKMINU: Iskusni Mitić pogotkom prelomio meč u korist svog tima!

Foto: FK Čekmin

U okviru 23. kola Jablaničke okružne lige ekipa Čekmina ugostila je sastav Moravca (Pečenjevce), domaći tim je u ovaj meč ušao sa 11. pozicije (29 osvojenih bodova), dok su gosti sa deset bodova manje bili na 15. mestu u ligi.

Republika

Od starta prolećnog dela prvenstva domaći su osvojili šest bodova (1-3-1), dok su gosti na tri, i nalaze se trenutno u seriji od četiri vezana poraza u ligi. Od prvog minuta sastav Čekmina je preuzeo inicijativu na terenu, tim Moravca je zadesio peh da su već nakon tri minuta igre morali da izvrše prvu izmenu. Stefan Đorđević je sa klupe ušao na teren, dok je izašao Nemanja Cenić.

Oko 150 gledalaca na terenu u Čekminu je prvi pogodak videlo na isteku 35. minuta kada je dosuđen kazneni udarac za domaćina. Isti je u pogodak pretvorio Nikola Tasić, 1:0. Do odlaska na odmor ovaj rezultat je ostao na snazi.

Drugi deo utakmice protekao je gotovo u identičnoj igri kao i prvi, gosti su pokušavali pogotkom da vrate meč na početak, ali im to nije polazilo za rukom. Odlučujući momentat susreta odigrao se na isteku 70. minuta kada je Jovica Mitić savladao golmana Ilića za ispostaviće se konačnih 2:0 u korist Čekmina.

Bacili su gosti sve karte na napad u poslednjih 20-tak minuta, ali je mreža golmana Dimitrijevića ostala mirna do poslednjeg sudijskog zvižduka.

Čekmin - Moravac (Pečenjevce) 2:0 (1:0)

Čekmin: N. Dimitrijević, Ilić, Krstić, F. Dimitrijević, Vučković, Mitić (od 71' Tričković), Đorđević (od 65' Vujić), Milošević, Tasić, Stojiljković, Micaković

Moravac: Ilić, Stevanović, Bakić, Milić, Lazarević, Milošević, Stanković (od 70' Agušević), Nisić, Živković (od 65' Denić), Stanković, Cenić (od 3' Đorđević) 

Ovim trijumfom Čekmin je dodatno uhvatio priključak ka sredini tabele, dok su gosti ostali tik iznad zone ispadanja.

U sledećem kolu Moravac dočekuje Milanovo, dok Čekmin ide na noge Lemindu 1953.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading