NAVIJAČI SU IMALI ŠTA DA VIDE: Pitanje pobednika rešeno je autogolom pred sam kraj utakmice!

Autor:

Sport

17.04.2024

11:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceo plen ostaje Mladom Borcu.

NAVIJAČI SU IMALI ŠTA DA VIDE: Pitanje pobednika rešeno je autogolom pred sam kraj utakmice!

Foto: FK Mladi Borac Sedlare

U okviru 22. kola Zone Zapad ekipa Mladog Borca iz Sedlara ugostila je sastav Župe iz Aleksandrovca, domaći tim je u ovaj meč ušao sa devete pozicije (26 osvojenih bodova), dok su gosti sa jednim bodom više bili na sedmom mestu u ligi.

Republika

Od starta prolećnog dela prvenstva oba tima su na pet mečeva osvojila po pet bodova, imajući u vidu da se vrši reorganizacija liga, svaki bod i što bolji plasman je zlata vredan za sve klubove u ligama.

Od prvog minuta igralo se ofanzivno, napadački, bez respetka, što je obradovalo sve prisutne navijače koji su imali šta da vide.I pored ovakve igre, prvi pogodak viđen je tek na isteku 32. minuta kada je nakon odlično izvedenog kornera loptu u mrežu sproveo Miloš Radojević, 1:0 za Mladi Borac.

Republika

Foto: FK Mladi Borac Sedlare

Bitan trijumf Mladog Borca

Odgovorili su gosti ubrzo na drugoj strani, i u kratkom vremenskom razmaku (četiri minuta) su stigli do potpunog preokreta. Iz dve jako lepe akcije od strane fudbalera Župe, dva puta se u listu strelaca upisao Nemanja Zdravić, tim iz Aleksandrovca na poluvremenu vodi sa 2:1.

Od starta nastavka meča fudbaleri Mladog Borca pritisli su rivala i krenuli su da nižu prilike pred golom rivala. Nakon par neiskorišćenih prilika kapiten domaćina, Radojević, na isteku 72. minuta pogodio je za izjednačenje, 2:2.

Do poslednjeg sudijskog zvižduka lako je moglo ostati na "podeli bodova", ali je u 85. minutu nakon nespretne rekacije štopera Župe, lopta završila u mreži, 3:2 za Mladi Borac, koji je uspeo da osvoji sva tri boda.

Mladi Borac (Sedlare) - Župa (Aleksandrovac) 3:2 (1:2)

Mladi Borac: Jevremović, Stojković (od 91' Nićiforović), Todorović (od 69' Šodolović), Sa. Nikodijević, Stanojević, Sl. Nikodijević, Petrićević (od 69' Didanović), Milić, Tošić, Radojević, Aćimović

Župa: Ćurić, Cvetić, Bašić, M. Stepić, Stojadinović, Jovanović (od 88' Atanacković), Blagojević, Milojević, Mijatović (od 51' L. Stepić), Ćirić, Zdravić

Iz domaćeg tabora je nakon meča stigla poruka sledeće sadržine:

- Velika tri boda u borbi za opstanak i povratak na pobednički niz, ne možemo završiti ovu objavu, a da ne pohvalimo gosta u svakom segmentu od fer igre, ponašanja do sjajnih mladih pojedinaca, koji su iako desetkovani povredama odigrali odličnu utakmicu. Želimo im što bolje rezultate i puno uspeha u nastavku prvenstva.

U sledećem kolu Mladi Borac gostuje u Rekovcu ekipi Levač, dok sastav Župe dočekuje Trstenik PPT.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading