FALILI SU SAMO GOLOVI: Mnogobrojna domaća i gostujuća publika je uživala na ovom meču!

Autor:

Sport

17.04.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Atmosfera superligaška, ali je realizacija bila "problem".

FALILI SU SAMO GOLOVI: Mnogobrojna domaća i gostujuća publika je uživala na ovom meču!

Foto: FK Orlovi Jasenovo

U okviru 22. kola Zone Zapad ekipa Orlova iz Jasenova ugostila je sastav OFK Lugomira iz Rakitova. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa deobe osme pozicije (26 osvojenih bodova), dok su gosti sa dva boda više bili na petom mestu u ligi.

Republika

Od starta prolećnog dela prvenstva oba tima igraju u odličnom ritmu, Orlovi su na pet utakmica osvojili 12 bodova, dok je sastav iz Rakitova bodovni saldo obogatio sa jednim bodom više u odnosu na današnjeg rivala.

Na stadionu u Jasenovu okupio se veliki broj gledalaca, gostujući navijači su došli u dobrom broju da pruže podršku svom timu, i ista je bila prisutna svih 90 minuta, tako da je atmosfera bila po uzoru na dosta "jače" rangove takmičenja.

Na terenu se vodila prava rovoska borba za svaku loptu, posed je uglavnom tokom prvog dela meča bio izjednačen, trčalo se jako dobro sa obe strane, ali nije bilo izglednih prilika za promenu rezultata.

Republika

Foto: FK Orlovi Jasenovo

Remi bez golova

Beležimo po jednu izglednu šansu za pogodak na obe strane tokom prvih 45 minuta, udarac fudbalera Orlova završio je pored gola, dok je pokušaj Lugomira zaustavio u dva navrata golman Dragutinović.

Na startu drugog poluvremena izvršene su dve izmene u redovima domaćina, koji je zaigrao dosta bolje, ofanzivnije, dok su gosti odlučili da se povuku, i da vrebaju šansu iz kontranapada. 

Upravo su iz jedne brze promene poseda gosti imali situaciju 1 na 1, ali je golman Orlova izašao kao pobednik u tom duelu. Pred sam kraj utakmice domaći su bili u najboljoj šansi za prvi gol na susretu, ali je udarac sa pet metara završio direktno u čuvara mreže Lugomira, Mihajlovića. 

Na kraju podela bodova možda je i najrealniji ishod, ali svakako ostaje žal što navijači pored dobrih poteza i lepe igre, nisu imali prilike da vide i golove, koji bi sigurno dodatno podigli nivo utakmice.

Orlovi (Jasenovo) - Lugomir (Rakitovo) 0:0

Orlovi: Dragutinović, Vojinović, Živić, Gojković, Popović, Mićunović, Goljović (od 15' L. Pavlović), Mihajlović (od 46' Cvetković), Lazić (od 46' Đurić), Vukajlović, M. Pavlović 

Lugomir: Mihajlović, Mladenović, Urošević, Mićić (od 76' Milićević), Radojković, Milutinović, Stojanović, T. Stević (od 64' D. Filić), N. Jovanović (od 46' J. Stević), B. Jovanović, M. Filić

Predstojećeg vikenda Orlovi dočekuju sastav Kušiljeva, dok Lugomir igra protiv Vinogradara iz Zleginja pred svojim navijačima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading