ODLIČAN MEČ U MALČI: Dva jako kvalitetna sastava su po odličnom terenu i vremenu pružili izvanrednu partiju!

Autor:

Sport

17.04.2024

14:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Remi nakon 90 minuta igre.

ODLIČAN MEČ U MALČI: Dva jako kvalitetna sastava su po odličnom terenu i vremenu pružili izvanrednu partiju!

Foto: FK Sloga 1948 Malča

U okviru 18. kola Prve Niške lige ekipa Sloge 1948 iz Malče ugostila je sastav Slobode iz Gornje Vrežine. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa 20 osvojenih bodova (deveto mesto na tabeli), dok su gosti sa pet bodova više bili na osmoj poziciji u ligi.

Republika

Od starta prolećnog dela prvenstva Sloga je upisala dva trijumfa, uz po jedan remi i poraz, dok su gosti bili na dve pobede i dva remija, odnosno osvojili su osam bodova, jedan manje u odnosu na rivala iz Malče.

Utakmica je odigrana na odlično pripremljenom terenu, po letnjem vremenu što je dovelo do sjajne atmosfere kojoj je prisustvovao solidan broj navijača. Od prvog minuta viđen je egal meč, dva tima koja se nalaze u sredini tabele.

Šansi je bilo na obe strane, ali se tokom prvog dela meča "samo" jednom zatresla mreža, i to gostujućeg sastava. Jedan od fudbalera Slobode je igrao rukom u svom kaznenom prostoru, što je dovelo do penala za Slogu, isti je u pogodak pretvorio kapiten Jovan Cvetković, 1:0 za tim iz Malče nakon prvih 45 minuta igre.

Drugo poluvreme proticalo je u identičnoj igri kao i prvo, i pored velikog broja šansi, i velike želje za trijumfom na obe strane, igralo se jako fer i korektno, sa malo prekida koji bi naterali sudiju Živkovića da pokaže karton.

Na isteku 66. minuta Petar Kovačić je nakon odličnog kontranapada Slobode savladao domaćeg golmana Petkovića, 1:1.

Treneri su izvršili par izmena nakon izjednačenja, najbolju priliku za novu promenu rezultata imali su gosti, ali je udarac fudbalera tima iz Donje Vrežine završio na stativi, pa je tako sprečen potpuni preokret i prvo vođstvo Slobode.

Sloga 1948 (Malča) - Sloboda (Gornja Vrežina) 1:1 (1:0)

Sloga: Petković, Đorđević, Radoičić (od 69' Mančić), Stojanović (od 72' Mila. Jovanović), Milo. Jovanović (od 83' Petrović), D. Jovanović, Cvetković, Petković, Živadinović, Radosavljević, Cajić

Sloboda: Rakić, Đorđević, Krstić, Cvetković, Nikolić, Đurđanović, Stojiljković, Kovačić, Gocić, Role (od 56' Pešić), Icić

Treba napomenuti da su gosti iz Vrežine najmlađi tim u ligi, i da iz utakmice u utakmicu prikazuju zaista odiličnu igru, svetla budućnost je pred njima. U sledećem kolu Sloga gostuje u Gornjem Komrenu, Omladincu, dok Sloboda dočekuje Proleter.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading