DA LI JE VREME ZA ŠAMPIONSKI PEHAR?! Crveno-beli nisu uspeli da prekinu seriju domaćina!

Autor:

Sport

17.04.2024

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi trijumf, koji dodatno približava klub tituli.

DA LI JE VREME ZA ŠAMPIONSKI PEHAR?! Crveno-beli nisu uspeli da prekinu seriju domaćina!

Foto: FK Vojvodina 1928 Perlez

U okviru 23. kola Vojvođanske lige Istok ekipa Vojvodine 1928 iz Perleza ugostila je sastav Crvene zvezde iz Ruskog sela. Domaći tim je u ovaj meč ušao sa liderske pozicije, dok su gosti bili na desetom mestu u ligi.

Republika

Od starta prolećnog dela prvenstva tim iz Perleza je na sedam utakmica osvojio 18 bodova, dok su gosti na istom broju mečeva bili na skoru 2-2-4, odnosno obogatili su svoj bodovni saldo sa osam bodova u aktuelnoj kalendarskoj godini.

Već nakon devet minuta igre lider na tabeli je uspeo da stigne do vođstva. Na stadionu "Ispod mlina" u Perlezu, zatresla se mreža golmana Miškova, nakon udarca Nikole Milanovića, 1:0 za Vojvodinu. 

Mogli su ubrzo gosti da vrat meč u egal, ali je udarac fudbalera Zvezde završio preko kola. Igra je nastavljena bez previše respekta, nije se tim iz Ruskog sela povukao, ali je domaćin kontrolisao loptu, i nije dozvoljavao ozbiljnije šanse pred svojim golom.

Republika

Foto: FK Vojvodina 1928 Perlez

Da li je vreme za novo slavlje uskoro?

Tokom prvog poluvremena mogli su domaći da uvećaju svoje vođstvo u dva navrata, ali je u prvoj situaciji Miškov bio siguran, dok je nakon toga lopta prošla pored stative. Na odmor su igrači otišli minimalnom prednošću Vojvodine.

Za vreme pauze izmena u sastavima nije bilo, domaći su hteli novim golom da spreče moguću neizvesnu završnicu, i to su uspeli na isteku sat vremena utakmice. Danijel Bartoš je odličnim udarcem savladao golmana Miškova, 2:0 za Vojvodinu.

Izmenama na obe strane ubrzo je promenjen ritam meča, domaći nisu imali više potrebe da žure, već su mirno "odrađivali" posao, dok su gosti pokušavali da pogotkom uvedu susret u neizvesnu završnicu.

Pred sam kraj susreta, na isteku 88. minuta rezervista Milan Kovačević pogodio je za Crvenu zvezdu, ali je domaćin ipak ostvario trijumf konačnim rezultatom 2:1.

Vojvodina 1928 (Perlez) - Crvena zvezda (Rusko Selo) 2:1 (1:0)

Vojvodina 1928: Savić, Ješić, Bogdanović, Bartoš, Kalajdžija (od 66' A. Šušnjar), Milanović (od 66' Kozić), Čižik, Kujundžić (od 79' Pavlović), M. Šušnjar, Miklić (od 66' Malbaški), Radišić (od 79' Knežević)

Crvena zvezda: Miškov, Mirkonj, Reljić, Šemić (od 78' Berbakov), Novković, Popeskov, Terzin (od 70' Kovačević), Zečević, Čubrilo (od 78' Rosić), Kresoja, Bajić (od 63' Knežević)

Ovim trijumfom Vojvodina je održala prednost od šest bodova u odnosu na prvog pratioca, i u odličnom raspoloženju sledeće nedelje dočekuje gostovanje Slobodi (Novi Kozarci), dok u Rusko Selo stiže sastav Rusande.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading