MARKO MILJKOVIĆ NAJSTRAŠNIJE PRETIO POLICAJCIMA! Evo kako se ponašao u stanici! Tek slede veliki penali! (FOTO)

Autor:

Zabava

14.05.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Okrivljeni je, pod dejstvom alkohola, prvo narušavao javni red i mir u zgradi u kojoj stanuje na Bežanijskoj kosi, nakon čega je u prostorijama PS Novi Beograd okrivljeni pretio policijskim službenicima i vredjao ih, oglušavajući se o njihove naredbe.

MARKO MILJKOVIĆ NAJSTRAŠNIJE PRETIO POLICAJCIMA! Evo kako se ponašao u stanici! Tek slede veliki penali! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Suprug bivše rijaliti učesnice Lune Đogani Marko Miljković pretio je navodno juče policajcima pod dejstvom alkohola. Kako prenose mediji, on se sve vreme bahato ponašao, a u jednom trenutku je čak pokušao i da udari lice u uniformi.

Miljković je noć proveo u policiji, a zadržavanje je odredilo Treće osnovno javno tužilaštvo. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

 

 

Po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici PS Novi Beograd su doneli rešenje o zadržavanju M.M. (rodjen 1983. godine) zbog krivičnog dela Ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti iz člana 23. Zakona o javnom redu i miru. Okrivljeni je, pod dejstvom alkohola, prvo narušavao javni red i mir u zgradi u kojoj stanuje na Bežanijskoj kosi, nakon čega je u prostorijama PS Novi Beograd okrivljeni pretio policijskim službenicima i vredjao ih, oglušavajući se o njihove naredbe, nakon čega je pokušao fizički da nasrne na policijskog službenika. Okrivljenog će javni tužilac saslušati dana 15.05.2024. godine - kažu iz Trećeg osnovnog javnog tužilaštva za "Telegraf". 

Foto: ST/Dragan Kadić

Marko Miljković

 

Marko je odbio da uradi alkoholni test, a procena policije je da je Miljković u teško alkoholisanom stanju i sa tim u vezi mu je i izrečena mera zadržavanja, a moraće da plati i određenu kaznu.

- Marko je pretio policajcu već u zgradi malo nakon što se sukobio sa komšinicom sa kojom je imao problem što je dovelo do privođenja. Nakon što je u stanici odbio da uradi alkoholni test određeno mu je zadržavanje, a osim toga,  moraće da plati kaznu od 100.000 dinara. To što je odbio test na alkohol se vodi isto kao da je u pijanom stanju, a u skladu sa tim će policija i postupati - kaže naš izvor i dodaje da sam od Miljkovića zavisi koliko će biti zadržan.

Foto: ST/Dragan Kadić

Marko Miljković

 

- Procena policije jeste da je Marko u teško alkoholisanom stanju. Ukoliko se njegove pretnje policiji i bahato ponašanje nastave i sutra, sigurno će ga zadržati 72 sata. Ukoliko pred sudijom pokaže pokajanje i dogovori se, platiće 100.000 dinara i izaći do podne. Sve zavisi i od toga da li će ga policajc teretiti  za uvrede i pretnje. Najbolji scenario je da spusti loptu, da se smiri i da se dogovori sa sudijom, plati kaznu i završi haos koji je sam i napravio. Da nije pretio policiji i komšinici ili da je bar pristao na testiranje bez pravljenja haosa i uvreda na račun policije, izašao bi čim bi se otreznio - zaključuje izvor za Alo!.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading