BIRAMO NAJBOLJU CICU NA SP: Na redu je VELIKO FINALE - Agustina i Patrisija se bore za nagradu MIS Mundijala! (FOTO GALERIJA/ANKETA)

Autor:

Sport

19.11.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičenje za najbolju cicu Svetskog prvenstva u Kataru, u organizaciji portala Republika.rs, stiglo je do polufinala.

BIRAMO NAJBOLJU CICU NA SP: Na redu je VELIKO FINALE - Agustina i Patrisija se bore za nagradu MIS Mundijala! (FOTO GALERIJA/ANKETA)

Foto: Instagram/Printscreen/agus.gandolfo/patriciamoraless

Agustina Gandolfo i Patrisija Morales

Posle napetih duela u okviru polufinala, gde smo videli vrlo neizvesne mečeve, takmičenje za najlepšu devojku Svetskog prvenstva u Kataru je stiglo do samog finala, gde se nalaze dve najbolje devojke po Vašem izboru.

U konkurenciji se nalaze devojke čiji partneri imaju velike šanse da se nađu na prvenstvu sveta, koje za dva dana počinje u Kataru, a posle grupne faze, ali i osmine finala, četvrtfinala, a zatim i polufinala, dobili smo one koje zaslužuju mesto u najbolje dve.

U današnjem duelu, finalnom susretu, nalaze se pobednice polufinalnih mečeva. U pitanju su sledeće devojke:

Agustina Gandolfo (Lautaro Martinez) - Argentina - pobednica prvog meča polufinala

Patrisija Morales (Injaki Vilijams) - Gana - pobednica drugog meča polufinala

Agustina Gandolfo je do finala stigla dominantnim predstavama u grupnoj fazi, a zatim je u nastavku turnira savladala Lajlu Hasanović, Saru Koen i Sofiju Milošević, koju je pobedila u vrlo neizvesnom polufinalu.

Sa druge strane, Patrisija Morales je takođe bila prva u grupi, da bi zatim u drugoj fazi savladala Nataliju Rodrigez Beloli, Sandru Ragal i Jordan Ozunu, predstavnicu Portugala.

U narednoj foto galeriji se nalazi po pet slika obe devojke, a u anketi iznad možete glasati za Vašu favoritkinju.

Anketa će biti otvorena naredna 24 časa, a u tom periodu možete glasati za devojku za koju želite da osvoji ovu nagradu i da na kraju od 32 devojke bude proglašena za MIS Svetskog prvaka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading