KO ĆE ISKORAČITI KA SREDINI TABELE: U Mali Zvornik stiže ekipa Gučeva!

Autor:

Sport

18.11.2022

14:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred spuštanje zavese na jesenji deo prvenstva u Mačvanskoj okružnoj ligi u Malom Zvorniku sastavu se Jedinstvo i Gučevo. Utakmica se igra u nedelju od 13 časova.

KO ĆE ISKORAČITI KA SREDINI TABELE: U Mali Zvornik stiže ekipa Gučeva!

Foto: FK Gučevo

Komšije na tabeli u nedelju će u direktnom duelu odličiti hoće li napredovati ka sredini tabele pred zimsku pauzu.

Republika

Ekipa Jedinstva igra promenjivo od starta sezone, sa učinkom 5-1-8 nalaze se na 12. poziciji na tabeli.  U poslednjih pet mečeva imaju tri poraza i dve pobede.

U Malom Zvorniku pred svojim navijačima u šest odigranih mečeva imaju osvojenih 10 bodova, ekipa igra bolje na domaćem terenu nego u gostima. Igra se čvrsto, postižu golove, ali i primaju isti broj golova. Nalaze se na gol razlici minus dva (26:28).

U nedelju sa druge strane centra nalaziće se ekipa Gučeva. Dva boda više i jedna pozicija iznad za tim iz Banje Koviljače. U prvoj polovini jesenjeg dela beležili su slabije rezultate, sada su malo poboljšali igru pa su došli i bodovi.

Na poslednjih pet mečeva imaju dve pobede, isto toliko poraza i jednu podelu bodova. Van Banje Koviljače od starta sezone upisali su samo jednu pobedu, dok su pet puta ostali praznih šaka.

Pred nedeljni meč iz gostujućeg tabora oglasila se Olgica Popović, predstavnik kluba:

- Teško gostovanje, ali idemo na sve ili ništa. Nećemo biti kompletni, fali nam jedan od boljih igrača Stojčić koji ima suspenziju zbog kartona. Umeli smo da pobedimo utakmice gde nismo bili favoriti, isto smo i gubili bodove gde jesmo. Želim posebno da pohvalim našeg golmana koji kako je sezona odmicala postajao je sve bolji i bolji.

Prošle takmičarske godine u mečevima ova dva tima u Malom Zvorniku rezultat je bio 1:0. Gučevo je na svom terenu slavilo sa visokih 5:1.

Jedinstvo (Mali Zvornik) - Gučevo (Banja Koviljača)

Nedelja, 20. novembar od 13 časova

Teren u Malom Zvorniku

BONUS VIDEO: 

 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading