BIRAMO NAJBOLJU CICU NA SP: Počinju POLUFINALA - prelepe Sofija i Agustina se bore za mesto u FINALU! (FOTO GALERIJA/ANKETA)

Autor:

Sport

17.11.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičenje za najbolju cicu Svetskog prvenstva u Kataru, u organizaciji portala Republika.rs, stiglo je do polufinala.

BIRAMO NAJBOLJU CICU NA SP: Počinju POLUFINALA - prelepe Sofija i Agustina se bore za mesto u FINALU! (FOTO GALERIJA/ANKETA)

Foto: Instagram/printscreen

Posle napetih duela u okviru četvrtfinala, gde smo videli nekoliko vrlo neizvesnih mečeva, takmičenje za najlepšu devojku Svetskog prvenstva u Kataru je stiglo do polufinala, gde se nalaze četiri najbolje devojke po Vašem izboru.

U konkurenciji se nalaze devojke čiji partneri imaju velike šanse da se nađu na prvenstvu sveta, koje za tri dana počinje u Kataru, a posle grupne faze, ali i osmine i četvrtfinala, dobili smo one koje zaslužuju mesto u najbolje četiri.

U toku naredna dva dana Vas čekaju dva duela u okviru polufinala, a posle toga sledi veliko finale, kada ćemo, dan pred početak Mundijala, dobiti pobednicu ovog vrlo atraktivnog takmičenja.

U današnjem duelu, prvom polufinalnom susretu, nalaze se pobednice prvog i drugog četvrtfinalnog meča. U pitanju su sledeće devojke:

Agustina Gandolfo (Lautaro Martinez) - Argentina - pobednica prvog meča četvrtfinala

Sofija Milošević (Luka Jović) - Srbija - pobednica drugog meča četvrtfinala

U narednoj fotogaleriji se nalaze po četiri slike svake kandidatkinje, a na Vama je da u anketi ispod glasate za vašu favortikinju.

Pobednica ovog meča će se u velikom finalu sastati sa pobednicom drugog meča polufinala, u kom se sastaju Jordan Ozuna, predstavnica Francuske, kao i Patrisija Morales, predstavnica Gane.

Anketa za poslednji meč četvrtfinala je zatvorena, a ova će biti otvorena naredna 24 časa, i u tom periodu možete glasati za svoju favortikinju. Zatim prelazimo na drugi polufinalni meč, kada ćemo saznati imena finalistkinja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading