RAZLOGA ZA SLAVLJE IPAK IMA: Finiš delo krasi - zemunski klub uz pesmu obeležio kraj jesenjeg dela sezone! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.11.2022

14:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na kraju, ipak moraju biti zadovoljni.

RAZLOGA ZA SLAVLJE IPAK IMA: Finiš delo krasi - zemunski klub uz pesmu obeležio kraj jesenjeg dela sezone! (VIDEO)

Foto: FK 13. Maj

Do pre samo desetak dana fudbaleri zemunskog 13. maja iza sebe su imali katastrofalnu sezonu u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa A". Zemunski klub je u prvih jedanaest mečeva ovog ranga takmičenja ostvario samo jedan remi (Novi Beograd 0:0) i čak deset poraza pa je samo začelje tabele bilo realnost.

 

Ipak, poslednje dve takmičarske runde nagovestile su da se Zemunci na proleće mogu nadati daleko boljim rezultatima.

U okviru 12. runde takmičenja, ekipa 13. maja je prvo slavila na gostovanju u Jakovu protiv Srema rezultatom 2:0, da bi prethodnog vikenda u poslednjem jesenjem takmičarskom kolu savladali Dedinje nakon velike borbe rezultatom 2:1.

Ovim ostvarenjem u finišu sezone ostvaren je napredak na tabeli, pa su Zemunci iza sebe ostavili upravo ekipe Dedinja i Srema iz Jakova.

Sve navedeno bilo je dovoljan razlog da se fudbaleri i klupsko rukovodstvo 13. maja opuste i uz muziku proslave kraj takmičenja u jesenjem delu sezone.

 

 

Rukovodstvo zemunskog kluba istovremeno se zahvalilo svima koji su prethodnih meseci bili uz fudbalere 13. maja, svima koji su pomogli funkcionisanje kluba, ali su istovremeno uputili čestitke rivalu, Fudbalskom klubu Bežanija na osvojenoj jesenjoj tituli u okviru Međuopštinske lige Beograd - "grupa A".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading