BIRAMO NAJBOLJU CICU NA SP: Sofija Milošević se za polufinale bori protiv PRELEPE Sandre! (FOTO GALERIJA/ANKETA)

Autor:

Sport

14.11.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Takmičenje za najbolju cicu Svetskog prvenstva u Kataru, u organizaciji portala Republika.rs, stiglo je do četvrtfinala.

BIRAMO NAJBOLJU CICU NA SP: Sofija Milošević se za polufinale bori protiv PRELEPE Sandre! (FOTO GALERIJA/ANKETA)

Foto: instagram/printscreen/ssandragaral

Sofija Miloševič i Sandra Garal

Posle napetih duela u okviru osmine finala, gde smo videli nekoliko vrlo neizvesnih duela, takmičenje za najlepšu devojku Svetskog prvenstva u Kataru je stiglo do četvrtfinala, gde se nalazi najboljih osam po Vašem izboru.

U konkurenciji se nalaze devojke čiji partneri imaju velike šanse da se nađu na prvenstvu sveta, koje za sedam dana počinje u Kataru, a posle grupne faze, ali i osmine finala, dobili smo one koje zaslužuju mesto u najboljih osam.

U toku naredna četiri dana Vas čeka četiri duela u okviru četvrtfinala, a posle toga slede polufinale i finale, kada ćemo, dan pred početak Mundijala, dobiti pobednicu ovog vrlo atraktivnog takmičenja.

U današnjem duelu, drugom meču četvrtfinala, nalaze se pobednice trećeg i četvrtog meča u osmini finala. U pitanju su sledeće devojke:

Sandra Garal (Marko Asensio) - Španija - pobednica trećeg meča osmine finala

Sofija Milošević (Luka Jović) - Srbija - pobednica četvrtog meča osmine finala

U narednoj fotogaleriji se nalaze po četiri slike svake kandidatkinje, a na Vama je da u anketi ispod glasate za vašu favortikinju.

Pobednica ovog meča će se u polufinalu sastati sa pobednicom prvog duela četvrtfinalnih borbi.

Anketa za prvi susret četvrtfinala je zatvorena, a ova će biti otvorena naredna 24 časa, i u tom periodu možete glasati za svoju favortikinju. Zatim prelazimo na preostala dva duela, sve dok ne dobijemo sve učesnice polufinala ovog takmičenja.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading