IZDAJA: Ronaldu PREKIPELO, pa UDARIO na Mančester, a potom OPLEO po Rangniku i Ten Hagu!

Autor:

Sport

14.11.2022

00:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano Ronaldo je udarna vest na Ostrvu!

IZDAJA: Ronaldu PREKIPELO, pa UDARIO na Mančester, a potom OPLEO po Rangniku i Ten Hagu!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Ispovest Portugalca Kristijana Ronalda na naslovnici "San-a" privukla je ogromnu pažnju svetske javnosti. Britanski tabloid prenosi reči legende giganta sa "Old Traforda" da ga je Mančester junajted "izdao".

Ronaldo je iskreno priznao da ne poštuje aktuelnog menadžera Erika ten Haga, kao ni njegovog prethodnika Nemca Ralfa Rangnika.

Ako čak nisi ni trener, kako ćeš biti šef Mančester junajteda? Nikada nisam ni čuo za njega - poručio je portugalski napadač nemačkom stručnjaku, a potom se "obrušio" da doskorašnjeg kormilara Ajaksa.

Ne poštujem ga jer on ne poštuje mene. Ako nemaš poštovanja prema meni, nikada ga neću imati ni ja prema tebi! 

 

 

Takođe, Kristijanu smeta činjenica da "crveni đavoli" stagniraju od odlaska trofejnog Ser Aleksa Fergusona.

Napredak je ravan nuli. Klub nije evoluirao. Ništa se nije promenilo - kazao je Ronaldo, a na kraju je istakao da je Junajted daleko od najvećih konkurenata, Mančester sitija, Arsenala i Liverpula.

Mislim da navijači treba da znaju istinu. Želim sve najbolje klubu, zbog toga sam i došao u Junajted. Ali, postoje neke stvari koje vam ne pomažu da stignete do najvišeg nivoa na kom su Siti, Liverpul, Arsenal. Klub ove veličine trebalo bi da bude na vrhu, ali nažalost nije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading