Kristijano Ronaldo PREDSTAVLJEN u novom klubu! (FOTO, VIDEO)

Autor:

Sport

29.10.2022

06:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobar marketinški potez ili najava transfer bombe?

Kristijano Ronaldo PREDSTAVLJEN u novom klubu! (FOTO, VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji ove igre, Kristijano Ronaldo, mesecima je centralna tema javnosti.

U letnjem prelaznom roku nije napustio Mančester junajted, ali je u nemilosti trenera Erika Ten Haga, pa su sve češće najave da će uskoro ići sa "Old Traforda". 

I dok saga oko Kristijana Ronalda traje, klub iz Argentine odlučio je da predstavi Portugalca u svom dresu. Južnoamerički Argentinos juniors višestrukog osvajača Zlatne lopte predstavio je kao svog novog igrača na društvenim mrežama. 

 

 

Klub iz Argentine će u novoj sezoni igrati Kopa Libertadores pa se nada nemogućem - dovođenju legendarnog igrača koji će u februaru napuniti 38 godina.

Sasvim je jasno da je ovaj transfer sve osim realan. Odlazak za Ronalda iz Evrope je posljednja opcija, a teško je verovati da bi pored brojnih egzotičnih destinacija izabrao zemlju gde baš i nije omiljen zbog dugogodišnjeg rivalstva sa Leom Mesijem.

 

 

Ipak, ovo je bio sjajan marketinški potez koji je "zapalio" društvene mreže, te izazvao brojne reakcije.

Nešto slično je ranije uradio urguvajski Nacional koji je pokrenuo kampanju na društvenim mrežama pa je u svoje redove uspeo da dovede Luisa Suareza. Ipak, dovođenje Ronalda u Argentinos juniorse nije toliko realno jer je veliko pitanje da li ovaj tim ima novca za Portugalca. 

Najefikasniji fudbaler svih vremena sa 818 postignutih golova ima ogromnu platu i to je jedna od glavnih prepreka zašto mnogi klubovi odustaju od njegovog dovođenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading