ZBOG RONALDA PODRHTAVA LONDON: Portugalac glavni razlog sukoba u Čelsiju!

Autor:

Sport

24.10.2022

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok jedni pokušavaju na sve načine da se reše velikog balasta, ima i onih koji bi ga rado videli u svojim redovima.

ZBOG RONALDA PODRHTAVA LONDON: Portugalac glavni razlog sukoba u Čelsiju!

Foto: Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

Fudbaler Mančester junajted, portugalski reprezentativac Kristijano Ronaldo, mogao bi već u januaru naredne godine da karijeru nastavi u Čelsiju, prenose britanski mediji.

Ronaldo je pre nekoliko dana izbačen iz tima, jer samovoljno napustio klupu tokom meča protiv Totenhema u 12. kolu Premijer lige. Portugalski fudbaler je zbog toga propustio duel sa Čelsijem u engleskom prvenstvu, a trenutno trenira sa drugim timom.

On je ove sezone odigrao 12 utakmica za engleski klub u svim takmičenjima, a postigao je samo dva gola.

Vlasnik Čelsija Tod Boli, koji je navodno i tokom leta pokušao da angažuje Ronalda, želi da već u januaru dovede portugalskog fudbalera. Ronaldo ima ugovor sa klubom sa "Old traforda" do kraja sezone, a engleski mediji tvrde da su čelnici "crvenih đavola" spremni da ga prodaju u zimskom prelaznom roku.

Foto: Tanjug/AP

Detalj sa meča Čelsi - Mančester junajted

 


- Rukovodstvo Junajteda želi da se što pre otarasi Ronalda, ali problem predstavlja raskid ugovora. Ako engleski klub raskine ugovor, moraće da plati portugalskom fudbaleru 10 miliona funti. Junajted želi da proda portugalskog fudbalera pre juna naredne godine, jer planira da dobije obeštećenje za iskusnog fudbalera. Čelsi je spreman da otkupi Ronaldov ugovor od Junajteda do kraja sezone - tvrdi britanski "San".

Britanski mediji podsećaju da je Ronaldo i tokom leta bio na pragu prelaska u Čelsi, ali je tadašnji menadžer londonskog kluba Tomas Tuhel ubedio Bolija da da odustane od ovog transfera.

- Ronaldo nije želja menadžera Čelsija Grejema Potera, već isključivo vlasnika Toda Bolija - navodi "Dejli mejl".

Ronaldo (37) se vratio u Mančester junajted 2021. godine, a pre toga je igrao za Juventus, Real i Sporting. On je bio član Mančester junajteda od 2003. do 2009. godine.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading