DEČAK (14) PREŽIVEO HOROR U VINČI: Tinejdžeri ga mučki prebili, ima povrede glave i izbijene zube! Napadač identifikovan

Autor: Republika

Hronika

24.10.2022

11:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadača iz Vinče je prepoznao pretučeni dečak.

DEČAK (14) PREŽIVEO HOROR U VINČI: Tinejdžeri ga mučki prebili, ima povrede glave i izbijene zube! Napadač identifikovan

Foto: shutterstock

Vršnjačko nasilje

U naselju Vinča u Beogradu sinoć oko 20 časova došlo je do tuče kada je nekoliko tinejdžera od oko 17 godina napalo dečaka od 14 jer je navodno dobacivao nekoj devojci.

Kako se saznaje, napad se dogodio ispred jednog fast fuda, a u opisu snimka na Instagramu stoji da je dečak napadnut iz čista mira.

Dečaka su udarali po glavi i polomili mu zube. U objavi se navodi i da je izuzetno potresen jer ne zna ni ko je devojka, a kamoli da joj je dobacivao.

 

 

Kako se dodaje u objavi, reč je o povučenom i mirnom dečaku koji je uzoran đak srednje škole.

Prema najnovijim informacijama, policijski inspektori iz PS Grocka identifikovali su mladića (17) koji je učestvovao u prebijanju četrnaestogodišnjeg dečaka.

Napadača je prepoznao pretučeni dečak.

Po nalogu zamenika Vošeg jasvnog tužilaštva protiv osumnjičenog je podneta krivična prijava za krivično delo nasilničko ponašanje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading