KRIVIČNA PRIJAVA ZA NAPADAČA na radnicu Centra za socijalni rad: Nasilni tinejdžer joj slomio nos!

Autor:

Vesti

18.08.2022

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su juče tinejdžera (17) zbog sumnje da je u ponedeljak u Ulici kneza Višeslava u Rakovici fizički napao radnicu (41) Centra za socijalni rad, koja je ovom prilikom zadobila teške povrede.

KRIVIČNA PRIJAVA ZA NAPADAČA na radnicu Centra za socijalni rad: Nasilni tinejdžer joj slomio nos!

Foto: Pixabay

Protiv njega je po nalogu tužilaštva za maloletnike podneta krivična prijava za nanošenje teških telesnih povreda. Policija i dalje traga za još jednim mladićem, koji je, kako se sumnja, takođe učestvovao u napadu na radnicu.

- Policija je, za nepuna dva dana, identifikovala i pronašla osumnjičenog, koji se tereti da je u ponedeljak, rukom udario u glavu četrdesetjednogodišnju ženu dok je sedela u svom automobilu i teško je povredio. Policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju svih okolnosti i činjenica ovog događaja - navodi se u saopštenju MUP.

Podsetimo, dvojica napadača su u ponedeljak, 15. avgusta, u jutarnjim časovima prilikom pokušaja pljačke, grubo pretukla službenicu Centra za socijalni rad u naselju Rakovica. Nesrećna žena je odmah prevezena i zbrinuta u Urgentnom centru, gde su joj konstatovane teške telesne povrede glave i prelom nosa. Srećom, nije bila životno ugrožena i nakon ukazane pomoći puštena je na kućno lečenje, pišu Novosti.

Incident se dogodio u Ulici kneza Višeslava, dva napadača su opkolila vozilo u kome se nalazila nesretna žena i pokušali su da joj otmu torbu, ali kako ona nije htela da im preda plen, više puta su je udarili pesnicama u predelu lica i glave. Zatim su pobegli.

ČESTI NAPADI NA SOCIJALNE RADNIKE

Da napadi na socijalne radnike, nažalost, nisu retkost potvrdila je juče direktorka Komore socijalne zaštite Sandra Perić. Ona je za javni servis istakla da se u Centru za socijalni rad često događaju incidenti:

- Reč je i o verbalnim, ali i fizičkim napadima. Zaposleni su često izloženim ovakvim vrstama napada. Mi smo u zaista nezahvalnoj situaciji, ali moramo da se borimo sa tim. Koleginica je nažalost dobila teške telesne povrede nadam se da će u nekom doglednom vremenu sve proći i da će se ona osećati zaista dobro.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading