DEO ZEMUNA BLOKIRAN: Policija traga za maskiranim banditima, s bajonetima opljačkali prodavnicu

Autor:

Hronika

08.08.2022

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon pljačke razbojnici su pobegli u nepoznatom pravcu.

DEO ZEMUNA BLOKIRAN: Policija traga za maskiranim banditima, s bajonetima opljačkali prodavnicu

Foto: pixabay.com

Ilustracija

Zemunska policija traga za dvojicom maskiranih razbojnika koji su uz pretnju bajonetom večeras oko 20 sati opljačkali prodavnicu mešovite robe.

Razbojništvo se dogodilo u Ulici Akrobate Aleksić u ovom beogradskom naselju kada su dvojica pljačkaša ušla u radnju i od prestravljene radnice zatražili da im preda dnevni pazar.

- Jedan od razbojnika sa bajonetom u rukama ušao je u lokal i od izbezumljene radnice zatražio novac iz kase. Za to vreme drugi osumnjičeni je stajao na vratima i čuvao stražu. Preplašena žena izvadila je iz kase deo dnevnog pazara i predala ga u ruke maskiranom pljačkašu - kaže izvor iz istrage, prenosi Informer.

Nakon pljačke razbojnici su pobegli u nepoznatom pravcu, a opljačkana žena je pozvala policiju. Za samo nekoliko minuta policijske patrole stigle su ispred prodavnice.

- Radnica im je dala opis napadača nakon čega je policija krenula u poteru za njima. Taj deo Zemuna je blokiran, a sve u cilju lociranja i hapšenja osumnjičenih. Takođe pregledani su i snimci kamera za video nadzor koje su snimile sam momenat pljačke - dodaje on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading