PUTUJ IGUMANE I ZA MANASTIR NE PITAJ: Mančester našao način da se reši Kristijana Ronalda!

Autor:

Sport

22.10.2022

06:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smatran je legendom kluba sa "Old Traforda", a sada u Mančesteru traže način kako bi ga se rešili.

PUTUJ IGUMANE I ZA MANASTIR NE PITAJ: Mančester našao način da se reši Kristijana Ronalda!

Foto: Tanjug/AP

Bio je jedan od najboljih fudbalera u istoriji ove igre, a sada je balast kojeg žele što pre da se reše.

Tokom nedavnog susreta protiv londonskog Totenhema, Kristijano Ronaldo je po ko zna koji put u karijeri načinio gaf kojim samo urušava jednu veliku fudbalsku karijeru. On je u samom finišu susreta kada je shvatio da ga trener Erik ten Hag neće uvesti u igru samovoljno naputio klupu Mančester junajteda i otišao u svlačionicu.

Usled navedenog, rukovodstvo kluba sa "Old Traforda" suspendovalo je Portugalca, a sada na sve načine pokušavaju i da se reše velikog balasta, a kako prenosi britanski "Miror" čini se da je rešenje na dohvat ruke.

Naime, Kristijano Ronaldo će tokom predstojećeg prelaznog roka napustiti redove Mančester junajteda, a njegova nova destinacija mogla bi da bude ponovo španska prestonica, s tim što bi ovoga puta poneo crveno-belu opremu Atletika iz Madrida.

 

 

Kako prenose britanski mediji Ronaldo bi krenuo put Pirinejskog poluostrva, a u suprotnom smeru bi krenuo Žoao Feliks napadač koji je tokom aktuelne sezne odigrao svega 90 minuta u dresu "Jorgandžija".

Međutim, do realizacije razmene fudbalera na relaciji Mančester - Madrid, put je prilično trnovit, s obzirom da su za usluge Žoaa Feliksa zainteresovani i minhenski Bajern, kao i PSŽ.

Da podsetimo, Kristijano Ronaldo se smatra jednom od legendi Mančester junajteda. On je 2003. godine stigao na "Teatar snova" iz lisabonskog Sportinga. Tokom šestogodišnjeg boravka na Ostrvu u dresu Junajteda je osvojio sve što se moglo osvojiti, a na "Old Traford" se vratio 2021. godine nakon devetogodišnjeg boravka u madridskom Realu i tri godine provedene u crno-belom dresu Juventusa.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading