Vlahović, Kristijano Ronaldo, Haland.. Svi u ISTOM SASTAVU! Supertim bi vladao Evropom, ali...

Autor:

Sport

27.10.2022

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još nekoliko zanimljivih imena našlo se na spisku koji je stigao u javnost.

Vlahović, Kristijano Ronaldo, Haland.. Svi u ISTOM SASTAVU! Supertim bi vladao Evropom, ali...

Foto: Tanjug/AP

Dušan Vlahović na meču Benfika - Juventus

Dušan Vlahović, Kristijano Ronaldo i Erling Haland u istom sastavu!

A uz njih tu su i Kristofer Nkunku, Alvaro Morata, Luis Dijaz, Josko Gvardiol... Zvuči kao bajka, zar ne? Ipak, moglo je da se desi!

Nekadašnji trener Mančester junajteda, Ralf Rangnik, koji je vodio tim u sezoni 2021/22, otkrio je u razgovoru za nemački "Bild" listu fudbalera koje je želeo da vidi na "Old Trafordu". Prvi na listi bio je Srbin, Dušan Vlahović, kog je Rangnik želeo da dovede čim je stigao u klub. 

Tako bi se Vlahović našao u društvu Kristijana Ronalda koji je već bio u Junajtedu, a potencijalna pojačanja sa liste bili su i Erling Haland, Kristofer Nkunku, Alvaro Morata, Luis Dijaz i Josko Gvardiol.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Ralf Rangnik

 

Ovaj supertim bi gotovo izvesno godinama vladao Evropom, ali čelni ljudi Mančester junajteda nisu želeli da izdvoje veliki novac za pojačanja, pa je Rangnik ostao kratkih rukava.

Više je nego jasno da su čelnici tima sa "Old Traforda" unapred planirali da Rangnika zamene Erikom Ten Hagom, te nisu želeli da troše suvišan novac na pravljenje tima treneru koji neće ostaviti dubok trag u klubu.

Umesto supertima, u vreme Rangnika pojačanja gotovo da nije ni bilo, a u poslednjem prelaznom roku Ten Hagu su u tim stigli Brazilci Entoni i Kazemiro, Lisandro Lopez, Tejlor Malasija, Martin Dubravka i Kristijan Eriksen. Junajted se trenutno nalazi na šestom mestu Premijer lige sa 20 osvojenih bodova, osam manje od lidera Arsenala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading