PETAR STRUGAR ZBOG OVE GLUMICE OSTAVIO ŽENU? Imao tajnu vezu sa koleginicom, a starija je od njega, sad joj šeta i pudlicu po kraju!?

Autor:

Zabava

27.10.2022

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Petar Strugar uplovio je kako prenose mediji, u vezu sa Kalinom Kovačević!

PETAR STRUGAR ZBOG OVE GLUMICE OSTAVIO ŽENU? Imao tajnu vezu sa koleginicom, a starija je od njega, sad joj šeta i pudlicu po kraju!?

Foto: Instagram.com

Naš proslavljeni glumac Petar Strugar (34) nakon ravzoda, navodno je uplovio u ljubavnu romansu sa glumicom Kalinom Kovačević, koja je od njega starija 4 godine.

Strugar je navodno nedavno ostavio nevenčanu suprugu Olju, jer se zaljubio u koleginicu, sa kojom je mesecima u tajnoj ljubavnoj vezi. Otkako se Kalina u martu ove godine rastala od Vladimira Rekovića, intenzivno je počela da se viđa sa Strugarom.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Kalina Kovačević

 

- Kalina i Petar su se sasvim slučajno nekoliko puta našli na istim mestima otkako se ona razvela, a ubrzo su započeli i rad na predstavama "Godine vrana" i "Rat i mir", gde su se još više zbližili. U početku su se čuli drugarski, ali su ubrzo shvatili da među njima ima nečeg više od prijateljstva. Pokušali su da ignorišu emocije, jer je Petar tada bio sa Oljom, ali nisu uspeli. Toliko su se zaljubili jedno u drugo da je Strugar u jednom momentu bio i sa njom i sa suprugom u isto vreme. Kada je shvatio da više ne može da bude na dve strane, odlučio je da ostavi ženu - kaže izvor blizak glumcu za Infomer. 

On dodaje da je njegova nevenčana supruga teško podnela rastanak, jer se sve dogodilo iznenada.

Republika

Foto: ST/V. LUKIĆ

Petar Strugar

 

- Petar je bez ikakve najave ostavio Olju. Ona nije ni slutila da njen suprug već nekoliko meseci ima aferu sa koleginicom, koju krije od svih. Tek je nedavno rekao Olji da više ne želi da bude sa njom. Nije znala šta je snašlo, bila je u šoku!

Petar je toliko odlepio za Kalinom da se ne odvaja od nje.

- Zajedno putuju, a i u Beogradu se ne odvajaju jedan od drugog. Pošto se više ne kriju, komšije u Bloku 45 viđaju Petra kako šeta Kalininu braon pudlicu. Ponaša se kao da su 100 godina zajedno. Nerazdvojni su, zajedno su po ceo dan. I Kalina je odlepila za njim, ponaša se kao šiparica. Samo se smeje. Niko je nije video tako dugo srećnu - završava izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading