KANJE VEST UKLONJEN ZBOG RASIZMA: Sponzori mu okreću leđa, muzej UKLONIO voštanu figuru, a onda ga je Kim Kardašijan dotukla! (FOTO)

Autor:

Zabava

27.10.2022

07:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kanje Vest ostao je bez mnogih sponzora, zbog njegovih rasističkih ispada u javnosti.

KANJE VEST UKLONJEN ZBOG RASIZMA: Sponzori mu okreću leđa, muzej UKLONIO voštanu figuru, a onda ga je Kim Kardašijan dotukla! (FOTO)

Foto: Youtube.com printscreen

Muzej "Madame Tissaud" ima voštanu sliku repera Kanjea Vesta od 2015. godine, a na hiljade fanova su snimile selfije pored bivšeg muža Kim Kardašijan.

Pre samo dve godine, reper  je bio oženjen najpopularnijom starletom Kim Kardašijan, vredeo je 1,7 milijardi funti i dao je ponudu za predsednika SAD. Juče je muzej "Tussauds" uklonio njegovu ličnost, pošto se pridružio dugačkoj listi preduzeća koja su prekinula veze sa Zapadom nakon niza rasističkih i antisemitskih naklapanja.

Republika

Foto: printscreen

Kanje Vest

 

Kako se navodi, Kanje ima znake mentalne bolesti, a smatra se da je postao sve nestabilniji nakon smrti majke Donde, koja je preminula 2007. godine. Inače, Vestu je 2018. godine dijagnostikovan bipolarni poremećaj, ali on je nedavno tvrdio da postoji zavera da se on leči. 


Međutim, sve ovo utisalo je da se sada njegovo modno carstvo raspada. Mnogi poznati brednovi sa kojima je sarađivao su ga odbacili. Adidas ga je odbacio nakon devet godina nakon što se hvalio: „Mogu reći antisemitsko sranje, a Adidas ne može mene da odbaci".
Republika

Foto: Tanjug/AP

Kanje Vest i Kim Kardšijan razvod

 


Takođe, jedna od najjačih modnih kuća "Balenciaga" prekinula je kravate, dok su Gap i Foot Locker skinuli njegove patike "Yezzy" sa prodaje. Vest je sada ,,težak" samo 344 miliona funti, od kojih neki potiču od njegovog 5% udela u modnoj marki bivše supruge, koja ga je ranije takođe osudila:

- Govor mržnje nikada nije u redu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading