"GDE VAM JE OBRAZ"!? Gledateljka u nekoliko rečenica rasturila Borisa Tadića i Radu Trajković u "UTISKU NEDELJE"! (VIDEO)

Autor:

Vesti

13.11.2022

23:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gledateljka je potpuno raskrinala goste u "Utisku Nedelje".

"GDE VAM JE OBRAZ"!? Gledateljka u nekoliko rečenica rasturila Borisa Tadića i Radu Trajković u "UTISKU NEDELJE"! (VIDEO)

Foto: Printskrin/Detektor laži

Jedana gledateljka uključila se u emisiju "Utisak nedelje" i u samo par rečenica potpuno raskrinkala licemerje davno zaboravljenog Borisa Tadiča i Rade Trajković.

 

 

- Kako Tadić, čijem su se ministru Jeremiću Albanci zahvaljivali, ima obraza da tu priča šta on ne bi radio kada je toliko uradio za Kurtija da sad Vučić mora da ispravlja njegove greške, dok Rada Trajković pljuje sve poteze Srbije a Kurtijeve apriori prihvata! - rekla je gledateljka.

Podestimo, nedavno je davno zaboravljeni Boris Tadić vređao Srbiju, predsednika Aleksandra Vučića i premijerku Anu Brnabić, pa poručio: Ja volim da letujem u Hrvatskoj!

A Rada Trajković pošto je nije hteo srpski narod na Kosovu, jedva je dočekala da u šiptarskim medijima pljuje po Srpskoj listi i poruči: Ako me šiptari žele, odmah ću u skupštinu!

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
avavspc

14.11.2022 16:49

I Rada i Boris su u pravu, dok ovaj bolesnik vodi tešku šovinističku politku koja vodi Srbiju u ambis. Kada ćemo već jednom da mu vidimo čitulju na prvoj strani Politike. ???

Marika

21.11.2022 17:33

@avavspc - Kakvih sve ima ljudi a Srbija sve trpi. Jadni su oni kojima su tadić i rada idoli i favoriti.

Dragan Dubonjac

04.12.2022 23:04

@avavspc - Kako si krenuo završićeš ti u lisičijem potoku u nekom svinjskom oboru bez nosa !