BIRAMO NAJBOLJU CICU NA SP: Prelepe Jordan i Patrisija se bore za mesto u VELIKOM FINALU! (FOTO GALERIJA/ANKETA)

Autor:

Sport

18.11.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičenje za najbolju cicu Svetskog prvenstva u Kataru, u organizaciji portala Republika.rs, stiglo je do polufinala.

BIRAMO NAJBOLJU CICU NA SP: Prelepe Jordan i Patrisija se bore za mesto u VELIKOM FINALU! (FOTO GALERIJA/ANKETA)

Foto: Instagram/Printscreen/jiordyn/patriciamoraless

Posle napetih duela u okviru četvrtfinala, gde smo videli nekoliko vrlo neizvesnih mečeva, takmičenje za najlepšu devojku Svetskog prvenstva u Kataru je stiglo do polufinala, gde se nalaze četiri najbolje devojke po Vašem izboru.

U konkurenciji se nalaze devojke čiji partneri imaju velike šanse da se nađu na prvenstvu sveta, koje za dva dana počinje u Kataru, a posle grupne faze, ali i osmine i četvrtfinala, dobili smo one koje zaslužuju mesto u najbolje četiri.

U toku naredna dva dana Vas čekaju dva duela u okviru polufinala, a posle toga sledi veliko finale, kada ćemo, na dan otvaranja Mundijala, dobiti pobednicu ovog vrlo atraktivnog takmičenja.

U današnjem duelu, drugom polufinalnom susretu, nalaze se pobednice trećeg i četvrtog četvrtfinalnog meča. U pitanju su sledeće devojke:

Jordan Ozuna (Karim Benzema) - Francuska - pobednica trećeg meča četvrtfinala

Patrisija Morales (Injaki Vilijams) - Gana - pobednica četvrtog meča četvrtfinala

U narednoj fotogaleriji se nalaze po četiri slike svake kandidatkinje, a na Vama je da u anketi ispod glasate za vašu favortikinju.

Pobednica ovog meča će se u velikom finalu sastati sa pobednicom prvog meča polufinala, u kom su se sastale Agustina Gandolfo, predstavnica Argentine, kao i Sofija Milošević, predstavnica Srbije.

Anketa za prvi meč polufinala je zatvorena, a ova će biti otvorena naredna 24 časa, i u tom periodu možete glasati za svoju favortikinju. Tada ćemo saznati imena finalistkinja, odnosno devojaka koje će se boriti za ovu prestižnu titulu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading