BIRAMO NAJBOLJU CICU NA SP: Atraktivne devojke u poslednjem duelu četvrtfinala! (FOTO GALERIJA/ANKETA)

Autor:

Sport

16.11.2022

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičenje za najbolju cicu Svetskog prvenstva u Kataru, u organizaciji portala Republika.rs, stiglo je do četvrtfinala.

BIRAMO NAJBOLJU CICU NA SP: Atraktivne devojke u poslednjem duelu četvrtfinala! (FOTO GALERIJA/ANKETA)

Foto: Printscreen/Instagram/andreasalasb/patricia_moraless_

Andrea Salas i Patrisija Morales

Posle napetih duela u okviru osmine finala, gde smo videli nekoliko vrlo neizvesnih duela, takmičenje za najlepšu devojku Svetskog prvenstva u Kataru je stiglo do četvrtfinala, gde se nalazi najboljih osam po Vašem izboru.

U konkurenciji se nalaze devojke čiji partneri imaju velike šanse da se nađu na prvenstvu sveta, koje za četiri dana počinje u Kataru, a posle grupne faze, ali i osmine finala, dobili smo one koje zaslužuju mesto u najboljih osam.

U toku naredna četiri dana Vas čeka četiri duela u okviru četvrtfinala, a posle toga slede polufinale i finale, kada ćemo, dan pred početak Mundijala, dobiti pobednicu ovog vrlo atraktivnog takmičenja.

U današnjem duelu, poslednjem meču četvrtfinala, nalaze se pobednice sedmog i osmog meča u osmini finala. U pitanju su sledeće devojke:

Andea Salas (Kejlor Navas) - Kostarika - pobednica sedmog meča osmine finala

Patrisija Morales (Injaki Vilijams) - Gana - pobednica osmog meča osmine finala

U narednoj fotogaleriji se nalaze po četiri slike svake kandidatkinje, a na Vama je da u anketi ispod glasate za vašu favortikinju.

Pobednica ovog meča će se u polufinalu sastati sa pobednicom četvrtog duela četvrtfinalnih borbi.

Anketa za drugi susret četvrtfinala je zatvorena, a ova će biti otvorena naredna 24 časa, i u tom periodu možete glasati za svoju favortikinju. Zatim prelazimo na poslednji duel, kada ćemo dobiti sve učesnice polufinala ovog takmičenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading