SPREMA SE FEŠTA U DRAČIĆU: Mladost pred svojim navijačima za titulu jesenjeg prvaka!

Autor:

Sport

17.11.2022

16:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslednjem kolu Kolubarske okružne lige ekipa Mladosti dočekuje tim Žabari. Susret se igra u nedelju od 13 časova u Dračiću.

SPREMA SE FEŠTA U DRAČIĆU: Mladost pred svojim navijačima za titulu jesenjeg prvaka!

Foto: FK Mladost Dračić

U Dračiću se u nedelju rešava pitanje jesenjeg šampiona Kolubarske okružne lige.

Republika

Tim Žabari prošle nedelje savladao ekipu Radnika i tako ostavio Mladost na prvom mestu na tabeli. Ovog vikenda u Dračić upravo stiže prošlonedeljni dželat sastava iz Uba.

Igrači trenera Vlade Snegića ohrabljeni pobedom protiv Radnika u prošlom kolu stižu na noge novom lideru, ovoga puta ekipi Mladosti. Sastav Žabara bi da nije bilo nešto lošijeg starta sezone sada sigurno bio među glavnim kandidatima za prvo mesto. Ovako sa učinkom 8-3-3 nalaze se na četvrtoj pozicji na tabeli, sedam bodova manje u odnosu na prvo mesto. 

Ekipa na svom terenu igra odlično, u osam mečeva imaju šest pobeda i dva nerešena rezultata, ali u gostima situacija je dosta drugačija. Od šest mečeva na gostovanjima tri puta su se vraćali bez bodova, jednom su morali da se zadovolje samo jednim upisanom bodom i dva puta su osvajali ceo plen.

Igrači Žabara igraju dosta čvrsto, kako u odbrani tako i u napadu. Ne postižu previše golova, ali isto tako i ne dozvoljavaju protivniku da stvori veliki broj šansi pred njihovim golmanom.

U nedelju će Mladost pred svojim navijačima imati priliku da osigura titulu jesenjeg šampiona. Ekipa se trenutno nalazi u seriji od osam vezanih pobeda i predstojeći meč dolazi u odličnom trenutku.

Golman Mladosti u Dračicu od starta sezone savladan je samo četiri puta u šest mečeva. Na domaćem terenu upisali su 16 bodova od starta sezone. 

Iz tabora lidera pred poslednji meč polusezone poručuju:

- Samo pobeda nas čuva na prvom mestu i obezbeđuje miran san. Žabari, najbliže komšije, posle Radnika žele i naš skalp i da se najozbiljnije umešaju u borbu za prvo mesto. Ekipa je kompletna i sve će učiniti da se ne pokvari raspoloženje pred slavlje u nedelju. Očekuje se veliki broj domaćih pristalica za poslednje kolo pred zimsku pauzu. 

Mladost (Dračić) - Žabari

Nedelja, 20. novembar od 13 časova

Teren u Dračiću

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading