MLADOST IZBIJA NA PRVO MESTO: Korak bliže tituli jesenjeg prvaka, čeka se sutra Radnikov meč!

Autor:

Sport

12.11.2022

20:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 14. kolu Kolubarske okružne lige Mladost je gostovala ekipi Jabučja. Gosti su slavili rezultatom 6:0.

MLADOST IZBIJA NA PRVO MESTO: Korak bliže tituli jesenjeg prvaka, čeka se sutra Radnikov meč!

Foto: FK Mladost Dračić

Mladost i Radnik, dve ekipe koje se bore za titulu jesenjeg prvaka Kolubarske okružne lige. Tim iz Dračića je danas slavio i sa nova tri boda izbija na prvo mesto na tabeli, dva boda više u odnosu na ekipu iz Uba. Radnik svoj meč igra sutra sa ekipom Žabari.

Republika
 

Igrači Jabučja od starta su se opredili za nešto defanzivniju igru, svoju priliku čekali su iz kontra napada. Smenjivali su se napadi gostiju prvih 20 minuta, ali je odbrana bila na visini zadatka.

U 25. minutu prvi put se zatresla mreža domaće ekipe. Presečena lopta na sredini terena i pas u prostor ka Ivanoviću, on ulazi u kazneni prostor protivnika, lomi dva igrača i vraća loptu na 16 metara do Petra Vlajkovića koji je odličnim udarcem sprovodi u mrežu.

 

 

Samo pet minuta kasnije golman Mitrović morao je da vadi loptu iz mreže po drugi put na meču. Prodor po desnoj strani, lopta u prostor stiže do igrača gostiju koji je vraća Đukanoviću, a on je sprovodi u mrežu za 2:0.

 

 

Do poluvremena Đukić Vladimir povećava prednost svog tima na 3:0. Mladost je mogla i do veće prednosti, imali su gosti priliku sa penala, ali je golman odbranio udarac.

Na startu drugih 45 minuta meča stanje na terenu se nije menjalo. Već posle četiri minuta igre novi gol u mreži Jabučja. Ovoga puta mrežu trese asistent kod prvog gola Jovan Ivanović.  

 

 

Dva minuta kasnije već velikih 5:0 za goste, svoj drugi gol postiže Đukanović na današnjem meču. Posle ovog pogotka trener Stanković sa klupe uvodi sve igrače, četiri sveža fudbalera našla su se na terenu.

U 63. minutu het-trik Đukanovića i nova promena rezultata, 6:0 za Mladost. Do kraja susreta intenzitet meča se spustio pa su mreže mirovale.

Jabučje - Mladost (Dračić) 0:6 (0:3)

Jabučje: S. Mitrović, Dobrosavljević, M. Mitrović, Todorović, Milovanović, M. Marković, N. Marković, Simić, Đorđević (od 46' Tašić), Ilić, Jović.

Mladost: D. Vasiljević, L. Vasiljević (od 54' Vujić), Milivojević (od 54' Poznanović), Đurđević, Ivanović (od 54' Đuričić), Đukovanović, Vlajković, Stanojević, Tošković (od 54' Savković), Đukić, Tojčić.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading