ISKRA BEZ IZNENAĐENJA U DRAČIĆU: Mladost nastavlja juriš za prvo mesto!

Autor:

Sport

06.11.2022

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 13. kolu Kolubarske okružne lige u Dračićima igran je duel između domaće Mladosti i Iskre. Gosti su put Donje Bukovice otišli sa četiri gola u svojoj mreži.

ISKRA BEZ IZNENAĐENJA U DRAČIĆU: Mladost nastavlja juriš za prvo mesto!

Foto: FK Mladost Dračić

Uspela je ekipa Iskre prošle nedelje da iznenadi lidera na tabeli, ali joj to nije pošlo za nogom na dašanjem meču sa ekipom Mladosti.

Republika
 

Od samog starta utakmice domaći igrači vodili su glavnu reč na terenu. Nizali su se napadi pred golom Vidakovića, ali je mreža ostala netaknuta. U 25. minutu glavni sudija na meču dosuđuje kazneni udarac za Mladost. Loptu namešta Vlajković, ali njegov udarac prolazi pored gola. 

 

 

Dva minuta kasnije Vidaković ipak pimoran da vadi loptu iz svoje mreže. Gol za domaćina postiže Vladan Đukanović. 

 

 

I posle drugog polaska sa centra od starta meča stanje na terenu se nije menjalo, napadali su domaći i pokušavali su da što pre reše meč u svoju korist.

Kada su svi očekivali da će se minimalnom prednošću domaćeg sastava otići na odmor Mladost postiže novi gol. Strelac ovoga puta za dupliranje prednosti svog tima bio je Dejan Đurđević.

 

 

Gde je Đurđević stao na kraju prvog dela igre, nastavio je u drugom. Igrao se 54. minut kada je njegovim golom Mladost došla u prednost od 3:0.

 

 

Nisu se ni tu zaustavili domaći igrači. Šest minuta od trećeg gola viđen je i četvrti. Strelac za novu promenu rezultata bio je Ivanović Jovan.

 

 

Do kraja susreta nije bilo promene rezultata, Mladost je uspela da sa nova tri boda priđe na bod zaostatka za liderom. Ekipa Iskre spala je na devetu poziciju na tabeli.

Mladost (Dračić) - Iskra (Donja Bukovica) 4:0 (2:0)

Mladost: Arsenović, Vasiljević, Milivojević (od 70' Poznanović), Đurđević, Ivanović, Đukanović (od 61' Bebić), Vlajković, Đukić, Stanojević, Tošković, Tojčić.

Iskra: Vidaković, Milivojević (od 62' Andrić), Selaković, Ninić, Živković, Pantelić, Andrić, Jakovljević (od 62' Pavlović), Mijailović (od 62' Timović), Cvetić, Mitrović.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading