ZASLUŽENO SU PRIGRLILI JESENJE LOVORIKE: Lider je davno prevazišao ovaj rang takmičenja! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

06.11.2022

17:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedno sjajno izdanje fudbalera Kaluđerice 1969.

ZASLUŽENO SU PRIGRLILI JESENJE LOVORIKE: Lider je davno prevazišao ovaj rang takmičenja! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Kaluđerica 1969

Stotinak ljubitelja fudbala pristustvovalo je novoj pobedi svojih ljubimaca kojom je nastavljen stoprocentni učinak ekipe iz Kaluđerice.

 

Hladno i maglovito vreme nije sprečilo fudbalere Kaluđerice 1969 da ostvare novi pobedu. Ovoga puta minimalnim rezultatom 1:0 savladali su Vrčin i time ostvarili 11. pobedu u isto toliko odigranih mečeva.

Domaćin je angažovanije ušao u susret dok su gosti pokušavali da ugroze gol Kaluđerice iz kontranapada, ali se mora istaći da su oba tima igrala prilično oprezno sa dosta opstrukcije u igri.

Inicijativu domaćina krunisao je najbolji strelac ove ekipe Stojković, a ispostavilo se da je to bio i pogodak dovoljan za tri boda.

Do odlaska na odmor mreža Vrčina još jednom se zatresla, ali je pogodak Anakijeva poništen zbog navodnog ofsajda, a opšti je utisak da je pomoćni sudija pogrešio u proceni.

 

Tokom drugog poluvremena, gosti su krenuli angažovanije ka golu Kaluđerice, ali do kraja susreta promene rezultata nije bilo. Mora se istaći da ljubitelji fudbala u nastavku susreta nisu mogli da uživaju u dopadljivoj igri, pošto je većina vremena protekla u prekidima koju su uslovili i teški uslovi na igralištu.

Narednog vikenda na programu su i poslednji mečevi jesenjeg dela sezone u Prvoj beogradskoj ligi, "grupa C". Lider šampionata Kaluđerica 1969 gostuje u Pudarcima, a derbi kola igra se u Vrčinu gde domaća ekipa dočekuje Zaklopaču.

- Prva beogradska liga, "grupa C", 12. kolo:

Vinča - Pudarci 5:0

Kaluđerica 1969 - Vrčin 1:0

Zaklopača - Velika Krsna 1:1

Gročanski fudbalski klub - Rabrovac 2:2

Dunavac Grocka - Kovačevac 1956 2:2

Šumadija 1962 Jagnjilo - Hajduk Kamendo 7:1

Slobodna je bila ekipa Vis (Parcani)

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading