BILO JE SVEGA: Revija golova, prekid, pražnjenje tribine - Real ispustio bodove kod kuće!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

06.11.2022

15:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Podunavcima svakakoa nije bilo neinteresantno.

BILO JE SVEGA: Revija golova, prekid, pražnjenje tribine - Real ispustio bodove kod kuće!

Foto: FK Real Podunavci

Revija golova, upad navijača na teren, prekid utakmice i pražnjenje tribine obeležili su duel 13. kola Srpske lige Zapad u kojem su se u Podinavcima sastale ekipe domaćeg Reala i Poleta iz Ljubića.

 

Čini se da je pitanje pobednika ovog susreta bilo rešeno već u prvih 45 minuta igre. Ekipa iz Ljubića do prednosti stiže u 19. minutu, a mrežu Reala načeo je Aleksa Obrenović. Isti igrač je u 42. minutu još jednom matirao odbranu domaćina, a treba istaći da je Real u 26. minutu susreta ostao sa igračem manje na terenu. Naime, golman Reala je prekršajem sprečio ekipu Poleta da stigne do pogotka, a delilac pravde mu je opravdano pokazao crveni karton i put u svlačionicu.

I pored igrača manje na terenu Real uspeva u poslednjim trenucima prvog poluvremena da stigne do gola. Strelac gola za domaćina bio je Filip Miloševac.

Veliki šok doživeli su gosti u 60. minutu utakmice. I pored činjenice da su imali igrača više u polju, domaćin preko Drecuna stiže do izjednačenja što je dovelo do erupcije oduševljenja na tribini stadiona u Podunavcima.

U momentima radosti zbog izjednačujućeg pogotka, jedan navijač Reala je uleteo na teren usled čega je sudija prekinuo meč, a delegat susreta nije dozvolio da se utakmica nastavi sve dok se tribina ne isprazni. Igrači i sudije su se povukle u svlačionicu, a prekid je trajao nešto manje od pola sata.

Nakon povratka na teren fudbaler Poleta Gradimir Grujičić sa dva pogotka u 65. i 86. minutu rešava pitanje pobednika. Na kraju, Real Podunavci - Polet Ljubić 2:4 (1:2).

 

- Srpska liga Zapad, 13. kolo:

Real (Podunavci) - Polet (Ljubić) 2:4

Smederevo 1924 (Smederevo) - Tutin (Tutin) 2:0

Sloga (Bajina Bašta) - Sloga (Kraljevo) 0:1

Sloga (Požega) - Budućnost Krušik 2014 (Valjevo) 3:1

Takovo (Gornji Milanovac) - FAP (Priboj) 0:0

OFK Mihajlovac (Mihajlovac) - Borac 1926 (Čačak) 0:0

Rađevac (Krupanj) - Mačva 1929 (Bogatić) 1:0

Budućnost (Arilje) - Mladi radnik 1926 (Požarevac) 1:1

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading