TREĆOM BRZINOM DO LIDERSKE POZICIJE: Traktoristi preslišali kruševačke Gumare u derbiju kola! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

05.11.2022

16:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oko 200 gledalaca okupilo se na stadionu kraj bežanisjke crkve, ali i pored loših vremenskih uslova, prisutni nisu zažalili što su rano subotnje poslepodne posvetili najvažnijoj sporednoj stvari na svetu.

TREĆOM BRZINOM DO LIDERSKE POZICIJE: Traktoristi preslišali kruševačke Gumare u derbiju kola! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Trayal

Na stadionu u Vojvođanskoj ulici u okviru 17. kola Prve lige Srbije snage su odmerile ekipe IMT-a i kruševačkog Trayala. Nakon zanimljive fudbalske predstave, "Traktoristi" su stigli do tri važna boda kojima su se vratili na čelo prvoligaškog karavana.

 

Već u 9. minutu domaćin stiže do prednosti, a u listu strelaca upisao se Nikola Glišić koji je sjajno intervenisao na centaršut Ćirkovića. Rezultatske promene do kraja prvog perioda igre nije bilo.

U nastavak meča Kruševljani ulaze znatno angažovanije, a kao rezultat takvog odnosa snaga dolazi i do poravnanja rezultata u 76. minutu. Igor Savić se najbolje snašao u šesnaestercu domačina i pravovremeno reagovao na jednu kratko odbijenu loptu golmana domaćina Milorada Kojića.

Radost gostiju kratko je trajala. Svega dva minuta kasnije mrežu Jordanova trese Uroš Stamenić koji je u maniru rasnog strelca reagovao na odličan centaršut Miloša Lukovića.

Sam finiš susreta donosi još dva pogotka. Prvo je u 88. minutu mrežu gostiju zatresao Nikola Savić, da bi minut kasnije nakon kornera mrežu domaće ekipe zatresao Filip Sredojević čime je postavljen i konačan rezultat ovog susreta.

 

IMT - Trayal 3:2 (1:0)

Stadion: FK Bežanija

Gledalaca: 200

Glavni sudija: Nikola Bikić; Pomoćne sudije: Nebojša Savić i Nikola Čotrić

Strelci: Glišić 9`, Kodžić 79`, Savić 88` ; Savić 76`, Sredojević 89`

Žuti karton: Blagojević (IMT).

IMT: Kojić, Savić, Glišić, Stevanović (Vidić), Luković, Čarls (Kijevčanin), Ćirković, Blagojević, Ćosić, Kodžić (Radočaj), Blažić (Stamenić).

Trayal: Jordanov, Matejević (Milisavljević) (Jovanović), Golubović (Jović), Radivojević, Fratrović (B.Punoševac), Krstić, Mijailović, Savić, Aleksić, D.Punoševac, Sredojević.

Ovim trijumfom fudbaleri IMT-a iskoristili su kiks gradskog rivala Grafičara i vratili se na čelo prvoligaškog karavana, dok je ekipa Trayala pretrpela prvi poraz nakon dva uzastopna prvenstvena trijumfa.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading