IKS U RUMI: Jedinstvo sačuvalo domaći teren, Graničar i dalje lider!

Autor:

Sport

06.11.2022

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 12. kolu Međuopštinske lige Srem - zapad igran je derbi meč u Rumi. Jedinstvo je dočekalo lidera na tabeli ekipu Graničara. Posle poslednjeg sudijskog zvižduka rezultat je glasio 1:1.

IKS U RUMI: Jedinstvo sačuvalo domaći teren, Graničar i dalje lider!

Foto: FK Graničar Adaševac

Derbi jesenjeg dela prvenstva završen bez pobednika. Ekipa iz Laćarka najviše profitirala od ovog rezultata.

Republika

 

Prava prvenstvena utakmica odigrana je danas na terenu Jedinstva u Rumi. Od samog starta igralo se otvoreno, bez mnogo kalkulacija. Igrači oba tima su od prvog sudijskog zvižduka pojurili sva tri boda.

U prvom poluvremenu šanse na obe strane, ali su mreže mirovale sve do 30. minuta. Napadač gostiju Nenad Šuša odlično je prošao iza odbrane domaćina i laganim udarcem doveo svoju ekipu u prednost.

To je ujedno bio i rezultat posle prvih 45. minuta.

Na startu drugog dela igre glavni sudija na meču Neđo Cvijetić pokazuje na belu tačku. Nemanja Krstić namešta loptu i odličnim udarcem donosi izjednačenje svojoj ekipi. Igrao se 50. minut.

Od tog trenutka nekoliko šansi na obe strane, ali se rezultat nije menjao. U 72. minutu gosti tresu mrežu Mandića, ali je gol opravdano poništen.

 

 

Na kraju podela bodova u Rumi. Sve pohvale akterima današnje utakmica na trudu i zalaganju, kao i na prikazanoj igri. Uspela je ekipa Jedinstva da sačuva domaći teren i da nastavi niz bez poraza. Graničar je ovom pobedom i dalje na prvoj poziciji, ali je sada prednost u odnosu na prvog pratioca samo dva boda. Najviše se ovom podelom bodova obradovao tim LSK-a koji je sada izbio na drugo mesto.

 

Jedinstvo (Ruma) - Graničar (Adaševci) 1:1 (0:1)

Jedinstvo: Mandić, Jović, Ašćerić, Krstić, Jež, Milovanović, Adamović, Zec, Momčilović, Bikić, Cvjetičanin.

Graničar: Ilić, Vasiljević, Starčević, Andriška, Nešković, Nikolić, Malić, Mirčetić, Suša, Mijanović, Radmanović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading