BORAC NIJE ULOVIO ZEKU: Domaćinu idu sva tri boda, fenjeraš se dobro predstavio!

Autor:

Sport

06.11.2022

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 12. kolu Međuopštinske lige Srem - zapad ekipa Zeke dočekala je fenjeraša na tabeli Borac iz Radenkovića. Slavio je domaćin rezultatom 3:1.

BORAC NIJE ULOVIO ZEKU: Domaćinu idu sva tri boda, fenjeraš se dobro predstavio!

Foto: FK Zeka Buljubaša

Odličan meč viđen je danas u Ravnju, pokušala je ekipa Borca da popravi stanje na tabeli i da pobegne sa poslednjeg mesta, ali nije uspela.

Republika
 

Već na samom startu utakmice domaći dolaze do vođstva. Iskusni Damir Skorupan postiže gol za 1:0. Igrači se propisno nisu zagrejali, a već se krenulo opet sa centra.

Rani gol dodatno je podigao igru obe ekipe. Imali su igrači Zeke nekoliko šansi da dupliraju prednost, ali je Stanić bio na visini zadatka.

Kako to obično biva u fudbalu, posle promašaja na jednoj strani stiže kazna na drugoj. Igrao se 20. minut kada je Dragoslav Mihailović poravnao rezultat na meču.

Republika

Foto: FK Zeka Buljubaša

Rivalstvo ne ruši drugarstvo, Vićentić i Parmaković

 

Poluvreme se bližilo kraju, mnogi su mislili da će se na pauzu otići sa 1:1, ali nije bilo tako. Miloš Parmaković pet minuta pred kraj prvog dela igre trese mrežu gostiju za ponovnu prednost domaćina - 2:1. na poluvremenu.

U obaveznoj pauzi između dva dela igre trener Radmilo Budečević menja tri igrača. U drugih 45. minuta za domaćina ulazi mladi golman Savatić, kao i Milovanović i Budevčević. Kod gostiju Đukanlović ulazi umesto mlađanog Rudića.

Nastavak utakmice bio je kao i većina prvog poluvremena. Diktirao je sastav Zeke igru, stvarao šanse i pretio golmanu Borca. U 63. minutu Marko Belovuković postiže gol za 3:1.

Posle trećeg gola domaći mirno privode meč kraju i osiguravaju nova tri boda. Ekipa Borca je pružila dostojan otpor današnjem protivniku, ali to nije bilo dovoljno da se ne poraženi vrate sa terena u Ravnju. 

Zeka Buljubaša (Ravnje) - Borac (Radenković) 3:1 (2:1)

Zeka: Gavrić (od 46' Savatić), Belovuković, Krstić (od 46' Milovanović), M. Begović, U. Beković, Belić (od 46' Budevčević), Parmaković (od 82' Vasić), Mijailović (od 82' Borovac), Skorupan, Bančević, Kopunović.

Borac: Stanić, Đorđić, Rudić, Vladisavljević (od 78' Šulaja), Antonić (od 78' Šuman), Rudić (od 46' Đukanlović), Vladisavljević (od 78' Savić), Vićentić (od 78' Stanić), Stanić, Mihailović, Jovanović.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading